|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() Mam sprawę chciałbym wiedzieć co jest w podźiemiach AB. Nie chodzi mi o trole tylko o to co jest niżej. Kolega mi mówił że jak kupie klucz i tam pujdę czeka na mnie kilka GSów. Czy to prawda? A pozatym chciałbym się dowiedzieć na jakim levelu i z jakimi skilami mogę się tam wybrać? (jestem palladynem) I jeszcze co mieliście w BP jak stamtąd wracaliście?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() w podziemiach ab (pod trolami)jest dosyc znane molst
zoabcz na opisie potworów co tam występuje i bedziesz wiedzial ( gs są napewno ) ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Podziemia Ab to hell gate a nie molts jak powiedzila przedmowca.
Wystepuja tam wszelakie potwory. Glownie sa to zastepy nieumarlych czyli: szkielety, ghule, ds ale moze tam rowniez spotkac gs. Mysle ze najnizszy lvl od ktorego mozna udac sie w to miejsce jesct 25 (gracz jest szybszy od gs). Aby wydostac sie z tam tad wydostac potrzebne Ci bedzie 6 parceli.
#4 |
Fallen Angel
|
![]() Któredy wchodzi się do hellgate? Chodziłem tam na trole i zeszłem do najniższego poziomu i tam nie trafiłem.
Wiem że jest taki drózka na 2 poziomie podziemi i faktycznie jest tam troche ghouli, szkieletów, rotów i poison spiderow ale żadnych dzrwi jnie wiziałem ?( . Gdzie one są dokładnie??
#5 |
Guest
|
![]() Jak idziesz na trole to schodami musisz zejsc na 2 poziom podziemi. Drzwi do Hellgate sa na 3 poziomie. Musisz zejsc schodami, potem isc na poludnie i na wschod Tu beda drzwi. Jesli jestes na odpowiednim poziomie to po zejsciu ze schodow i pojsciu na polnoc bedziesz mial taka okragla sale.
Nigdy nie bylem w Hell gate wiec nie wiem co tam jest ![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Przez hell jest przejście na Draconie
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() opsss powalilomi sie nie molst tgylko hell gate
![]() sorki |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Hg zdecydowanie nie jest wg mnie dla knightow. Bylem tam swoim knightem i ledwo co nie padlem wtdey od 4 dsow. Najlepiej isc tam sorkiem lub druidem z invisible. Knightom nie polecam
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() A więc ja jestem palkiem to na kturym levelu i na jakich skilach moge tam pujść abym nie zginął ?(
|
![]() |
![]() |
#10 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wiecie...niektorzy ( w tym tworca mapy) twierdza ze w hg jest pelno nieznanych spawnow...smokow....dli....gsow.....podobno nawet resp black knighta jest.Tyle ze prawie nikt ich nie zna bo trzeba pickiem kopac....a wiecie jakie hg jest wielkie
![]() ![]() Re down@ : Wiesz, cos ci sie pomylilo.W molts jest bramka na 30lvl, w ab nie ma ![]()
#11 |
Zbanowany
|
![]() Pod Ab znajdziesz hell gate 6 parceli +musisz wiedzieć jak z tamtąd wyjść
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
![]() |
![]() ja tam chodze cały czas i nie widziałem żadnego wejścia na niższy poziom ?(
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2003
|
![]() no wiec tak zeby wejsc do HG trzeba miec klucz. kupuje sie go zaraz obok wejscia za 5 k
w Hg jak ktos wymienil wyzej sa skielety,ghule i ds zeby trafic na GS trza sie niezle nalazic - nie gonia tak sobie poprostu po Hg - sa w 1 pomieszczeniu jest ich tam okolo 5 -- mozna zabijac pojedynczo a co do tego kopania kilofem- bk smoki i inne tamm to pierwsze slysze a gram juz w at gierke troche --- "ten kto walczy z potworami musi uwazac by sam nie stal sie jednym z nich " sprzedalem soula gram teraz na hiberni ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Nizej ab jest Motls czyli maze of the lost soulst czy jakos tak (labirynt zaginionych dusz) nie radze tam isc bez mapki sa tam dobre potwory chyba nawet wlasnie gs ja tam sie nie zapuszczam ale ponoc palkiem tam jest spoko
|
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Cytuj:
Nie mogłeś przeczytać tego tematu. Pod ab nie ma motls !!! |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
![]() |
![]() AB to chyba najmniej lubiane przez graczy miasto... Nadaje się do Expienina tylko na początku.... :O
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() a co na draconie jest
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia
|
![]() No to niezle uslyszalem, ja tam nigdy nie pojde do HG bo ja zabijam narazie tylko zerka
![]() ![]()
#20 |
Guest
|
![]() Hell Gate dla pallasa jest dobrym miejscem do expienia. Zaraz jak wejdziesz idz najlepiej na polnoc a potem skrec na wschod (prawo) jest tam dlugi i szeroki korytaz więc sobie poradzisz. Jest tam duzo skelow ghuli i 2-3 respawny DS.
Jesli zaraz po wejściu do HG pujdziesz na zachód (lewo ale tylko na półkuli północnej ![]() Ogolnie jesli nie wiesz jak wyjsc to lepiej nie wchodz sam bo zginiesz. Ja gram knightem. Jakie pallas powinien miec skile tego Ci nie powiem ale jesli nie musisz dlugo uciekac przed DSem to mozesz skorzystac ale tak jak mowie musisz wiedziec jak wyjsc i dla 20-30lv polecam expowanie na wschodzie(lewo) jesli masz wyzszy poziom to pozwiedzaj wiecej ale musisz sie liczyc z tym ze na pewno pare UH stracisz bo czesto jest tak ze potworki atakuja zaraz jak zejdziesz. Pozdrawiam i powodzenia... Pan Tomcio 39lv 80/80 Lunara |