|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Kambodża
|
![]() 1 : DO ADMINÓW : sorry ze pisze drugi temat w ciągu 30 min
![]() ![]() 2 : DO POSPÓLSTWA : wiec. mam zamiar kupić PACC na 3 miechy, głównie po to żeby ostro expić na scarabach. I nie chce marnować żadnego dnia pacca na skilowanie, i chce kupic pacc kiedy bede juz gotowy aby iść na scaraby ![]() ![]() ![]() KRÓTKA, ZWIĘZŁA ODPOWIEDŹ ŻEBY SZYBKO ZAMKNĄĆ TEN TEMAT PLZ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() Mysle ze na skilach 75/75 bys sobie poradzil zescarabami, ale niejestem pewien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
|
![]() Od tego trzeba zaczac, ze siedzenie na scarabach to kompletna strata czasu.
Oczywiscie knajtem. Cyce daje 30 expa wiecej a maja 60 hp mniej. I wcale nie bija mocniej. Scaraby z poisona duzo zabieraja, cyc bije tylko zwyklym atakiem. Polecam tez guardy i tomby (do 40 lvla). Ale jesli wszystko jest zajete to mozesz isc na scaraby ![]() Przy takim EQ jak podales , zeby sie zwracalo w miare to bym polecal 65/65 , jednak jesli myslisz o zarobku to 70/70+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Pozatym expienie tam z 1h bronią się nie opłaca, do scarabów trza mieć gsa albo d-lance.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Scaraby to mozna od 65/65 zaczac z 2 reczna bronia !
Musisz miec tylko uh makera wlanczanego na MC i robic sobie uhy. Wiem bo expilem tam do 47 lvl swoim knightem ze skillami 75/74. Eq:RH,G-arm,C-legi,Boszki, pLat amulet i gs Schodzilo okolo 1 uh na ponad 10 scarabow .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ja expiłem 65/65 z f-axe i jakos 1 uh zalazil na 10 scarabów lub 0 uh ale wtedy przy red hp właziłem na larvy i tam czekałem na hp
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Stan: Niegrający
Imię: Repos
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja pzry skillach 69\69 expilem f-axe + vshield i szlo nawet niezle,a le szlo troche duzo uh, potem sie przerzucilem na dlance i szlo ok pol bp uhow na ~10k expa. Scaraby prawie cale obrazenia zadaj od trucizny wiec trza je szybko zabijac. Dlanca sie slabiej sprawdza, gdy walczy sie z 2+ scarabami na raz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() scaraby sa lepszym expem niz cyce, bo jednak na skilach 65/65 z d-lance expilem tam 1uh/100-400gp zarobione a na cyclopolis z powodu guardow i innego syfu troche wyzsze skile potrzeba, poza tym cyclo~ zawsze zajete przez kilka osob co nam daje duzo mneij expa niz scaraby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ja palkiem na 40 lvl bez problemu scaraby ze skillem 78/60 zabijałem biorąc pod uwage że je biłem ze sperów wiec... skile dla rycka 65/65 spokojnie wystarcza....
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jeżeli chcesz na jednym UH wyciągać na dwa-trzy następne to 80~/80~ i 30~ lvl. Będzie lajtowo. Poza tym scaraby walą z poisona którego nie blokniesz shieldem więc i tak UH Ci zejdą. Nie lepiej wbić do Cyclo/Tomby?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agna de'Vrie
Profesja: Knight
Gildia: Brak.
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Skille conajmniej 70/70 najlepiej i w twoim wypadku giant sword wtedy powinno isc dobrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |