|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Mintwallin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eluna Guard of Moon
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Siemanko
![]() Myślał ktoś kiedyś (lub już zadziałał w tym kierunku) nad kręceniem przez TibiCama zwałowych filmików? Wyścig Kamikadze nago (bez eq) przez rat cave, lurowanie troli pod venore, czy dokładna instrukcja torch questa... ![]() Nie brzmi zachęcająco? ![]() ![]() ![]() Bierzcie sie do roboty i umieszczajcie w tym temacie linki do filmików, lub chociaż opisy sytuacji (jeśli nie udało się ich nagrać, co sie zdarza... niestety ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() No siemanko
![]() Tak naprawdę to nie wiem czy ten temat wypali... Raczej jak ktoś coś napisze w tym temacie to będzie bluzganie i nic więcej... A do filmów jest specjalny dział, myślałem, że nie będę myusiał nikomu mówić o tym, ale cóż.. Życzę Ci tylko powodzenia.. ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() I tak wlasnie wplywa ogladanie idiotycznych programow typu: "Jackass", "Pancho Sancho" badz "Viva la Bam" na ludzi...
Glupie programy i rownie glupi temat. Btw. Zly dzial. @down "Pancho Sachno" czy "Dirty Sanchez", jedno gowno. Btw: Tak, wole ogladac przesadzanie kwiatkow niz idiotow ktorzy sami siebie okaleczaja lub robia rzeczy ktorych normalny czlowiek by nie zrobil...
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 20-07-2005 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() @up
ja lubie takie programy, mam kanal na ktorym leca a jednak nie znam ich nazw... niezly jestes :> moze sam je ogladasz? zreszta znajdz mi porzadny program w tv to stawiam ci browar... moze lubisz ogladac jak kwiatki przesadzac? ![]() mi sie podoba wyscig kamikaze :> ale nie przez c-raty bo to zadna adrenalina ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Filmy z tibi są w innym dziale więc ten temat niepowinien się tu znajdować
Powstało już wiele durnych filmów wystarczy poszperać w filmach a dużo tego znajdziesz
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Tak walenie glowa w monitor. Kto dluzej wytrzyma...
Chlopie zastanow sie o czym ty w ogole gadasz? Zly dzial i ****a sam zacznij bo nikt nie wstawi jak ty nie dasz -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jesli juz dajesz taka propozycje to mozesz bys sam cos pokazal. Ogolem pomysl dosc fajny
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Taak? No to prosze bardzo
![]() http://rapidshare.de/files/3187662/quest.rec.html i... np... http://rapidshare.de/files/3187696/rathunt.rec.html Enjoy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Buehehe... Ja myślałem, że to coś innego, a jemu chodziło o Dirty Sanchez?
![]() ![]() ![]() PANCHO SANCHO ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() buahahha ... N*O* C*O*M*E*N*T*
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Wydaje mi się to niezły pomysł, ale chyba tylko zblazowani 100+lvle zajęłyby się kręceniem takich filmów...
![]() OFFTOPIC "viva la bam" jest najbardziej debilnym, bezsensownym, destruktywnym (tu wygłupy naprawdę kosztują) i NIEŚMIESZNYM programem... w jackass i snachez nikomu niczego nie niszczą, robią krzywdę SOBIE. i śmieszni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Pomyślałem nad tym tematem... widze ,że nie ciekawie się prezentuje ale mimo wszystko nagralem cos glupiego.
Oto link: http://rapidshare.de/files/3217472/paintball.rec.html