|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Narazie nie powstały, narazie nie powstają i nie mają zamiaru powstać (leniwe co nie? ). Nie sądze żeby Cip Soft zrobili server dla polaków.. Nie mamy szans.. Gdyby nam zrobili, to by musieli robić na całym świecie, a to już by był chaos..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() NIE
NIE NIE NIE NIE Dotarlo? @up Byles pierwszy. Btw. Polskie servery nigdy nie powstana, a to dlatego ze Polska graniczy z Niemcami czyli mamy bardzo blisko i teoretycznie mamy dobre polaczenie z gra.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 22-07-2005 o 20:26. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Zanera City
|
![]() jeżeli taki temat był to sorka ale chciałem tylko wiedzieć
![]() ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Hmm nie sądze, aby w najbliższej przyszłości powstał taki serwer...ale może....kiedyś....
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() No to pozostaje nam tylko uczyć się angielskiego albo nie grać w Tibie
![]() Chyba że im zapłacisz jakieś 20 tysięcy dolarów to może zrobią polski serv.. czy tam 50 tyś dol. @Down No, jak pech, to pech ![]() Ostatnio edytowany przez heliwurab - 22-07-2005 o 20:38. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() A co to za różnica tak by nie było samych polaków
![]() @down też nie rozumiałem kiedyś ale pograłem i się nauczyłem większość pożytecznych zwrotów ![]() Ostatnio edytowany przez Kusznik - 22-07-2005 o 20:54. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz kusznik masz racje ale większosć na tych Serverach to są Niemcy lub Anglicy<Amerykańie>
![]() ![]()
#11 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
To po jaka cholere grasz w gre, ktorej jezyka nie rozumiesz? Po***alo do konca? Myslisz, ze jesli powstanie server w Polsce, gra zostanie przetlumaczona i beda tu grali tylko Polacy? Boze zachowaj... <przepraszam, ale nie moglem sie powstrzymac> |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gorzów Wlkp.
![]() ![]() |
![]() Kiedys ktos napisal na forum kilka punktow dlaczego niemoga powstac polskie servery ... to byla prawdziwa komedia !!!
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Aff.. Było już kilka takich tematów.. Nie zrobią serwerów w Polsce.. bo po co? Graniczymy z Niemcami.. Dużo prędzej zrobią serwery w Japonii lub Australii, tak mi się wydaje..
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeśli nie potrafisz szprechać po niemiecku/angielsku, a grasz w grę wymagającą znajomości najlepiej obydwu z nich, to czy będziesz się np. pchał na szefa kuchni mając wykształcenie handlowe? Nie sądzę. Poza tym - nie rozumiesz ich "jeżyka"? Ja też nie. Nie potrafię zrozumieć, co te niemieckie i angielskie jeże do mnie mówią... Brrrr. Mnie tylko ciekawi - gdzie wy, ludzie, macie mózgi, że przynajmniej raz w tygodniu pytacie o jedną pierdołę, na którą się odpowiadało MILIONY razy? -.-
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 22-07-2005 o 22:49. |
|
![]() |