|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Witam, na wstępie chciałbym zaznaczyć, ze bardzo dawno nie widzialem podobnego tematu, a jeśli był to przepraszam (chociaż watepie żeby był
![]() Zastanawia mnie to jak użytkownicy forum oceniaja moderatorów/administatorów tego forum, ich prace, stosunek do swoich kochanych użytkownikow no i sprawiedliwosc zespołu. Chciałbym także, abyscie zaznaczyli jaki jest wasz stosunek do nich, czy doceniacie ich prace, czy wogule pracuja ![]() W swoim poscie, warto zaznaczyc także, dlaczego są niesprawiedliwi, lub odwrotnie, poprostu podać kilka powodów dlaczego tak, a nie inaczej o nich myślicie ![]() Moderatorzy mogli by sie dowiedziec, co chcielibysmy od nich i może część uzytkownikow zmieniła by stosunek do naszych "strażnikow" tego forum. Mam nadzieje, że każdy doda coś od siebie, powie szczerze, bo w końcu o to chodzi ![]() ~Z góry przepraszam za błedy ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 29-07-2005 o 20:40. Powód: byk :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Myślę, że dobrze "pracują", chociaż mogliby jakieś głupie tematy zamykać, a nie kasować. A Dr. Omader przypominał kilka tygodni temu GM'a- wpada żadko, banuje i znika :)
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Też bym chciał mieć taką "robotę" kasować sobie tematy zamykać itd. ich pracy nie ocenie wogóle, ponieważ nie ma u nich co oceniać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Kocham ich, kocham, kocham, kocham...
A za co? A za to, ze sa tacy wspaniali i wogole ich kocham... Dzien bez wazeliny dniem straconym... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() a ja tam niewiem 9 punktow w plecy za filmik z quetem :>
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @up: ciesz się że nie 10
![]() Respekt dla nich, siedzą na tym forum kasują tematy, banują odpowiednie osoby, sprawdzają odpowiednie pliki, wypowiadają się Pytanie.... co oni z tego mają....... /\ Za to właśnie respekt, że im się chce ![]() (też by mi się chciało ![]()
Monastery of Dead Always in my Heart Ostatnio edytowany przez Raiderek - 29-07-2005 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Modowanie to parszywa i niewdzieczna robota, czlowiek sie meczy caly dzien zeby forum mialo rece i nogi a na wieczor dostaje maila z pogrozkami od 10-latka zalamanego kasacja tematu z serii "gdzie expic" ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widać, że pracują.
Wielki respect dla nich, bo bardzo trudno prowadzić takie forum jak to. Gdzie jeszcze takie 10 latki nabluzgają na ludzi, którzy maja po 23 lata ![]() Ale taki wasz los ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Odwalają kawał dobrej, aczkolwiek uciążliwej i niewdzięcznej, roboty. Można im również pogratulowac poczucia humoru z jakim kasują kolejny temat "mam dopry eq?!?!!/1!?!!?1!?1!" . Oby tak dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Odwalaja kawal dobrej roboty na tym forum
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Romdiru
Profesja: Knight
Gildia: Children Of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() JAk dla mnie Heggemon roX i te jego opki typu odejscie Hegga
![]() HEGE ROX !!!
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Świat: Nova
![]() |
![]() A to nie powinna być sonda? Tak to zbędne lizodupstwo. Co do samego modereowania, to posiedze jeszcze, popatrze, poobserwuje jak to mam w zwyczaju i ładnie ecenie. Dawno mnie na tym forum nie było, więc...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() Jak ja bym był modkiem forum o tibi ktora jest nawet oficjalna stroną fanowska to mi by sie chcialo siedziec ale jak to by bylo takie zwykle szare forum to nie wiem... Sam kiedys mialem forum dosyc dobre o innej grze (managerzone.com) to mi sie chcialo tam troche siedziec bo bylo dosyc znane a potem coraz mniej osob wchodzilo i forum przestalo istniec...
c ya
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ich prace oceniam bardzo dobrze. Kasuja naprawde duzo niepotrzebnych tematow. Ostatnio troche mniej, ale sa wakacje, mozna im to wybaczyc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Podziwiam modkow za ich prace.... forum jest ogromne , duzo pracy, dla mnie bomba
![]()
_______________ HAIL RUTHLESS HAIL 14:17 Reno Sarox: accept time ring for boh ? Frontside - Droga Krzyżowa _/// SLIPKNOT 1. "Nie odpowiadamy nikomu" 2. "Nie przejmujemy sie trendami" 3. "Gramy to, co chcemy" 4. "Nie pozwolimy ludziom wplynac w jakikolwiek sposób na nasza muzyke"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Świat: Titania
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Nie no to prawda, że dobrze wypełniają swoje obowiązki. Już pisałem podziękowania zespołowi. ![]() BTW... Do Admina: Przyjmij mnie jako modka ![]() Tibia.pl ROXOR
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Hm, to prawda, spisują się b. dobrze... Ja bym dostała nerwicy musząc się codziennie użerać z jakimiś nastoletnimi daydałnami, tworzącymi ciągle pokemoniaste tematy typu: "Czy urzywajonc czaru Creature Illusion mogę siem zamienić w czajnik?". Ale nawet te 10-latki, o których wspomniał Magus nie odważyłyby się napisać źle o adminach i moderatorach w obawie przed negatywną reakcją reszty, która podziwia ich pracę. Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Imię: Magnifikuz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ruberas Most Wanted
Świat: Rubera
Poziom: 26
Skille: 19/23
Poziom mag.: 33
|
![]() widać że pracują i to ciężko
i wogule są super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Co z tego, że forum duże, skoro modków jest 15x więcej?
![]() No, dobra... jednak muszę trochę poślinić. :> Zawsze, gdy próbuję wejść do tematu o nazwie "pomocy!!!!!!!!111111111" pokazuje mi się okienko, że adres był źle wpisany. Co to znaczy? Jeden z tych (kochanych) modów kasuje go i wali ciepły komentarz jak "STFU www.rtfm.pl!!11oneonerazraz". I za to my ich lublu. ![]()
![]() |
#20 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() mhm.
Modków jest dość dużo, lecz i pracy jest dużo. Doceniam ich pracę i rozumiem że nie można wyszstkiego wyczyścić (z doświadczenia jako mod ;P) Często jest tyle pracy, że człowieka coś trafia, ale jak widze chłopaki się nie poddają i pracują dzielnie ^^ A to że jest to niewdzięczna praca... To trzeba przyznać. Ale lepiej żeby kasowali takie śmiecie niż żeby forum zostało zaśmiecone. Bo forum zaśmeicone to forum chore, a forum chore może łatwo urzeć bo nie da się w nim żyć ^^
![]() |
![]() |