|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić, o co chodxzi z kanałami np.
Help Trade RL itd? Down. A czy tego help kto kolwiek słucha? Trade: ale to przeważnie przed depo sie gada, żadko widze żeby ktoś z tego korzystał... Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 20-07-2005 o 20:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() help- do pomocy jak sama nazwa mowi ;p czyli piszesz np. ze nie mozesz skads wyjsc czy cos xD
trade- no to tam dajesz oferty co sprzedajesz albo co chcesz kupic ![]() a rl to nie wiem bo nigdy nie uzywalem a na game chacie to mozesz sobie gadac ![]() @hupe: aldora roxor!! dzis cie widzialem przed dp ;p @up: na help raczej malo osob zwraca uwage :/ niestety, no ale to tez zalezy od servera.
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 20-07-2005 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja mam zawsze otwarty Game-chat, Help chat tylko jak robie runy i mi sie nudzi a rl chat nigdy
![]() ![]() @up Hehe a jaki masz nick?? Ostatnio edytowany przez Hupe - 22-07-2005 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Pytanie - odpowiedź juz była - proponuje usunięcie, bo taki temat, w którym forumowicze wiecznie podawaliby tę samą odpoiwedź jest bez sensu i jedynie zaśmieca forum. Pozdrowienia.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Help chat?
![]() ![]() Trade jest bardzo przydatny, szczególnie przy kupowaniu przedmiotów innych niż runy. RL nie wiem po co jest. Czasem mam go otwartego długi czas, a i tak nikt się nie odzywa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Sugide
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 72
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Kanały :
Trade:Oferty Sprzedarzy kupna rzeczy/runek. Help:Kiedy potrzebujesz pomocy w Tibi nie typu :daj coś bo jestem biedny tylko np nie wiesz jak sie wychodzi z rooka lub po ile miesiacach kasuje ci sie criminal record. Game-Chat:Rozmowy o grze jak sama nazwa wskazuje,głównie są tam prowadzone luźne normalne rozmowy. RL-Chat:Zdaje mi się że ten chat słuzy do rozmów o Realnym życiu (Real Life=RL)Lecz nie wiem czy to prawda osobiście rzadko kogo tam widuje. Jeszcze jest Private Channel jest to kanał który moga stworzyć tylko ludzie posiadające Premium Account i moga zapraszać do niego różne osoby. Istnieje też Gulid Chat możesz go posiadać tylko wtedy jeżeli jesteś w jakiejś gildi, moga na nim przebywać tylko członkowie danej gildi.Powinno sie tam rozmawiać o sprawach gildi , choć nie zawsze tak jest ![]() To powinno ci wystarczyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
|
![]() Całkime ciekawe, temat można zamknąć.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() dodam tylko ze rl chat to jedny chat na ktorym mozna rozmawiac w rodzimych jezykach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() Ludzie napiszcie cos konkretnego.Np. jak sie otwiera takie kanaly.Bo piszecie tu o kanalch , a nie podajecie podstawowych rzeczy.
|
![]() |
![]() |