|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Tutaj prosze wklejać ss'ki z życia na harmonii
Żeby nie było zbędnych komentaży zaczne od siebie. ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj mielem takie pedalskie kolorki ze trzeba bylo zamazac Harmonia Ma w Sobie cos z Szatana ![]() ![]() ![]() ![]() Głównie są to awansy ale w pózniejszym czasie bede umieszczał screeny z walki qestow huntow itp ![]() Nowa porcja danych: (było by więcej lecz niestety coś źle zrobiłem i pęcły czyli ich nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec malutki fejk brata (słaby i denny, ale przynajmniej mozna sie posmiac) chociaż nie to mój fejk (ale i tak jest denny i i słaby ![]() Ostatnio edytowany przez PalAnonim - 18-03-2005 o 23:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Obydwaj wklejiliście ZARĄBISTE ssy, serio rewelka.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Katowice
Stan: Na emeryturze
Imię: Lyonis
Profesja: Knight
Poziom: 66
Skille: 84/81
|
![]() Tutaj ostatni level.
![]() Tu Jakiś samotny loot z drag hunta na d landzie. ![]() A teraz jakieś gsy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Oki to ja bende drugi
![]() ![]() ![]() Eq zarobione i z innej postaci trohe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() ****a mac tozaczyna byc epidemia z tymi teamatmi "tylko (dany swiat)" denerwuje mnie to moze zajrzycie do linka
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=29533 byl bym wdzieczny topic: wy***ioza ss ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
![]() |
![]() OMG! Człowieku! Jak ty na to zarobiłeś? DSM, G-LEGS, ROYAL HELMET, MASTERMIND, BOH i te itemsy obok! Jaka była twoja poprzednia postać? A może tak dobrze kradniesz? Bo ja nie wiem jakim cudem można mieć takie eq na tak niskim lvl, a żeby mieć z poprzedniej postaci coś takiego, to ta poprzednia postać musi mieć min. 50lvl.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Ciesze się że wkońcu ktoś odważył się załozyć temat o Harmonii
![]() @Quens Jak bende w Ab to spojrze na twój domek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Igomas of Heavy Magic
Co tam niby takiego ciekawego jest?? Głównie zauważyłem, że sie ludzie wyżywali na tych którzy zakładają tematu bez żadnych ss'ów co tutaj nie nastąpiło. Przemyśl dokładnie następnym razem to co chcesz napisać bo teraz p.i.e.r.d.o.l.i.s.z. i to naprawdę ![]() ![]() ![]() Up@ Tu raczej sie nie ma czego bać. Jeśli dobrze zaczniesz to raczej nie powinni cie ludzie zbluzgać (są wyjatki (Igomas of Heavy Magic)). Ludzie komentujcie też. Bo na razie widzę prawie 200 osób oglądnęło a mniej niż 10 coś dało od siebie ![]()
Ostatnio edytowany przez PalAnonim - 17-03-2005 o 21:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Spox mozecie mnie odwiedzic albo napisac w tibi aha i nie kradne mam knighta i trohe tesz sie dorobilem posdro for all xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Poziom: 13
|
![]() Cytuj:
Ostatnio zrobiony lvl, ma jakies 15 minut, z aktualnym eq. ( GS w depo ) ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Promised Land
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
|
![]() Z kumplem david on harmonia ztrapowalismy nupa...
![]() kolejny trap w naszym superasnym teamie znaczy ja i dav ![]() ![]() i uwaga SS Z GMEM ![]() ![]()
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear. For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion. Ostatnio edytowany przez Gohan Demon - 21-03-2005 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowe, a właściwie stare ss'ki (dopiero teraz je odkryłem)
![]() ![]() I ostatni ss ![]() Miłego oglądanie (nie ma tego dużo ale zawsze coś ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Neftanger
Poziom: 42
Skille: 67/66
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Hyhy wkoncu jakis temat o harmoni xD ja bym cos dal ale nic takiego nie mam
![]() Quens jak bede w ab to spojrze na ten hous...Gohan ten GM byl jak ja bylem w tibi czy jak mnie nie bylo ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear. For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Ej w którym miejscu jest ta kopalnia z tymi kosztownosciami na ziemi co leza:
![]() Czy ktoś potrafi wytlumaczyc, bo sie nie orientuje :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak Grasz na harmonii to pisz do Hetevoxa. (czyli do mnie) zaprowadze cię, w wolnej chwili. A jak nie to postaram sie to wytłumaczyć (jakoś)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Fajne ss'ki ale ta tibia gg... A zamazywanie paska i tak nic nie da bo to widać żę masz tibie gg bo wszystko jest rozswietlone
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() hie hie hie ...
![]() ![]() http://photobucket.com/albums/v244/LewuDeZiom/ Milego ogladania ... ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Macie tu dwarf guard hunt z kumplem ale to baaardzo dawno temu bylo z jakies 2 miechy temu wiedz moj eq sux wtedy byl itp...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Edit zamieszczam jeszcze sska od kumpla(?) dava w pelni mam zezwolenie na opublikowanie tego sska ![]() ![]()
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear. For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion. Ostatnio edytowany przez Gohan Demon - 22-03-2005 o 21:16. |
![]() |
![]() |