![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thouri Shady
Profesja: Elite Knight
Gildia: Interregnum
Świat: Arcania
Poziom: 170
Skille: 100/98
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Długi DL hunt na double respie z według mnie slabym lootem jak na tak długi hunt ;s
http://rapidshare.de/files/3494322/dlkio.rec.html Miłego nudzenia się ![]() @ down lol szybko ogladasz filmy >.< się nie zdziwie jak modek usunie posta ;s 4 minuty to i tak mało ![]() ![]() @zdan ty to nazywasz szczęściem ??? na tak długi huncie cos jeszcze powinno polecieć ![]() a co do Shady to jak sie nie umyją to faktycznie śmierdzą ;p
http://photobucket.com/albums/y264/Thourivel/ Ostatnio edytowany przez Thourivel - 30-07-2005 o 22:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Gratz thouri
![]() ![]() Shady wymiata ![]() next razem ide z wami kk? ![]() Masive Shady lvl-35 Royal Paladin Arcania @up: na szybko przejechalem :> bo co bedee oglodal friend jak sie na dl nudza ![]()
TSUBASA OZORA FC BARCELONA Ostatnio edytowany przez Tanivupo - 30-07-2005 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Gz moj naabie ;]
Czy ty aby nie masz za duzego farta? ^.- @Tanivupo: shady smierdza, thouri rox. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne. Wcale nie słaby loot ale dopisal ci niezly fart z tymi dragami.
Witam wszystkich , bo jestem na forum nowy. :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Zdan:
Jesli jestes ten Zdan Soulblade to chyba ty smierdzisz ;o nie wiem czemu ale macie problemy do Shady ( chyba was mama bije;/)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 11:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Thouri sory ze w Twoim topicu, ale musze...
@Tanivupo: No to brawa dla Sherlocka! Jestem ciekaw skad wiesz, ze to ja :S Wyjawisz mi swoje sposoby? ![]() Nie wiesz czemu? Udajesz glupiego czy taki jestes? Dobrze wiesz o co chodzi Wszystko zawdzieczasz Mazurowi - on zaczal wojne miedzy nami. I nie rzucaj obelg w moim kierunku bo Twoj kumpel Mazur jest mistrzem w tej dziedzinie, i wyczerpal juz limit rodziny Shadych na bluzganie. Btw. przekaz mu zeby zakupil sobie slownik poprawnej polszczyzny, bo cos mu nie idzie wyslawianie sie :S Apropos Twojej rodzinki - prawie kazdy z was (glownie Mazur i Sonya :*) nie zawsze rozumie slowa, ktore wypowiada. Przyklad ? "Solo". 18:34 Mazur Shady: jak cie vyn i drocan pieknie zsolowali Zawsze wydawalo mi sie, ze solo oznacza w pojedynke... wyglada na to, ze sie mylilem Oo Natomiast wyzej wspomniana Sonya proponowala mi solo - ja vs. ona i 5 jej kumpli. Teraz czas na slowo "waste". 16:33 Mazur Shady: sam jestes waste Hm. Ten tekst troche mi przypomina dzieci przezywajace sie w szkole podstawowej (Zakonczyl ja? Bo mam podstawy, zeby twierdzic ze jednak nie.) -Jestes glupi. -Sam jestes glupi. Uderzajace podobienstwo czyz nie? ![]() Mimo licznych prob zrozumienia sensu powyzszej wypowiedzi, nie potafie jej zrozumiec :S A tutaj nastepny przyklad bezsensownego tekstu : 14:03 Mazur Shady: teraz wygladasz jak nie wyglad J/w - nie rozumiem. Takich tekstow jest mnostwo, lecz gdybym chcial jest tu wszystkie przytoczyc skonczyly by mi sie wolne hot key'e. Podsumowujac - statystyczny Shady nie potrafi poprawnie mowic w swoim ojczystym jezyku ( nie twierdze tym samym, ze ja zawsze mowie i pisze poprawnie, ale gdy widze takie teksty jak wyzej, to mi ziemniaki z piwnicy uciekaja -.- ), za to specjalizuje sie w rzucaniu obelgami ( najczesciej uzywanym zwrotem jest "ty ***u", napisanem oczywiscie przez "h" zamiast "ch". Ilekroc poprawiam pisownie wiadomego wyrazu zostaje zwyzywany(?) od kujonow oO ) . Sa oczywiscie wyjatki - zalozyciel tego tematu jak i moj kumpel od poczatkow serwera Thouri Shady, oraz osoba ktora wybrala nasza strone czyli Misiek Shady. Osoba z grona Shadych, ktora jest godna uwagi jest Medivh. Dlaczego ?. Poniewaz tak jak Thouri stwierdzil, ze to nie jest jego konflikt, i nie uczestniczyl w naszych "bojkach" czy obu stronnym wyzywaniu sie. Odrobine sie rozpisalem Nie zrobilem tego w celu nabicia posta, bo ilosc moich postow mnie naprawde nie obchodzi ( mam 2 na koncie ). Napisalem to w celu pokazania ulomnosci co poniektorych osob. Ale jak powiedzial kiedys Ksofi : margines musi istniec. Ostatnio edytowany przez zdan - 31-07-2005 o 16:53. |
![]() |
![]() |