|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Chciałbym stworzyc taki temat o ss z plag jezeli juz taki jest to prosze o usunięcie tego a tak na początek to ja wstawie 2 ss z plagi na chimerze a innych uzytkowników prosze o umieszczanie ss najlepiej z najazdów orciów
![]() początek ![]() a tutaj prawie koniec ![]()
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Hmm bardzo dobry pomysł
![]() Btw: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Popieram pomysl ;] bardzo dobrze pomyslane ;]
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Co takiego ciekawego jest w gapieniu sie w zdechłe skunksy ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: California- Orange Country- Newport Beach
Imię: Seth Cohen
Gildia: Unstoppable
Świat: Newport Beach
![]() |
![]() byl juz temat z plagami...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() Cytuj:
nie ma jak plaga martwych borsuków mnie kiedys gonil martwy guard ale mu ucieklem Ostatnio edytowany przez Mały Kotek - 24-07-2005 o 21:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
U nas na furorze jescze zadnej plagi nie bylo :/
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP: Kotek zawsze coś odwali by zwrócić na siebie uwagę... Kiedyś chciał się "pochwalić" w temacie o Excalibugu, że widział ten miecz... i napisał, że screen mu się zapodział, ale ma tekst: "You see a excalibug sword"
Raz, że przed słowem "excalibug" było "a" zamiast "an", a dwa, że excalibug powinno być raczej z WIELKIEJ litery... Ogólnie troszkę bluzgów poleciało na niego za tamten post... Chociaż, jak sądzę, ten tekst o martwym guardzie był pisany z ironią ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() a ja ma palge szczurow na thais na valori
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no temat sie troche rozkręca ale nie wiedzialem ze na plagach cave ratów sa przypadki zgonów no sami zobaczcie jakies 3/4 kratki w prawo od GM
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Tam gdzie trzeba ;p
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Bardzo fajne te zdjącia ale temat o atakach juz byl gdzieś zalozony.Pozatym dawajcie następne.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ej no prosze wszystkich zeby dali jakies ss z plag bo narazie te 4 ss (3 moje 1 kogos innego) to troche malo
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Bez jaj, co to za plaga 6 borsuków?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |