|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Mam pytanie...
Czy zna ktoś jakiś dobry program do obrabiania filmików...Chodzi mi o łączenie kilku plików, odczyt formatu wmv, dodawania tła muzycznego i jakieś małe efekty, np. przejścia pomiędzy jednym a drugim filmikiem. I czy ktoś wie jak się nim posługiwać ![]() Operuję na systemie Windows 98 SE. Cya
Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() USE THE POWER OF "SZUKAJ" BUTTON
tzn. szukaj a nie zakladasz idiotyczne tematy @hoomik: ja sie nie denerwuje tylko mowie mu zeby poszukal... niekoniecznie na forum. przeciez jest wiele wyszukiwarek internetowych i stronach o obrobce video plx
|||||||||.................... (Trwa ładowanie podpisu) \m/, Ostatnio edytowany przez CzOpKeRs - 24-07-2005 o 11:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() nie w*******aj sie, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Ja uzylem "szukaj", na haslo "obrobka video" nic nie znalazlo. Wiec zanim cos napiszesz - pomysl... moze byc ci na poczatku ciezko, ale sprobuj.
Pavvel: Adobe Premiere Pro. Lepiej miec do niego mocnego kompa, bo troche zasobozerny jest. Triala sciagniesz z oficjalnej strony adobe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sam posiadam Adobre Premiere Pro i musze przyznac, ze program jest naprawde ogromny, ale trezba sie nauczyc z niego korzystac. Troche z poczatku trudny do opanowania. W ostatecznosci mozna uzyc Windows Movie Maker, tam tez mozna cos sklecic.
@Down: Aha, moj blad. Ostatnio edytowany przez Kajulec - 23-07-2005 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() w win98 nie ma movie makera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
|
![]() Czy program pobrany z sieci będzie działał na win98? (Mam dokładnie na myśli Movie makera 2).
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie 123456789
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ofkors wyszło z tego cacko zajmujące prawie 900 mb więc musiałem pobawić się windowsowskim MM i go odchudzić, ale strasznie stracił na jakosci ![]() P.S. Zna ktoś jakiś dobry program do kompresowania filmów by zachowały jak najlepszą jakość i najmniej zajmowały?
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A, i jeszcze jedno - nie komplikowalo, tylko "kompilowalo". I swoja droga, procesor procesorem, ale bez min. 512 mb ram premiere'a pro bym nie ruszal (mimo ze sam mam 256, ale mi na czasie nie zalezy, a do jako-takiej pracy styka) Ostatnio edytowany przez hoomik - 23-07-2005 o 17:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Znalazłem jescze program, który się nazywa VIRTUALDUB jednak przy otwieraniu filmików WMV do obróbki wystepuje jakiś błąd i nie wiem co mam z tym zrobic....=/
Re all @up Dzięki za pomoc ![]()
Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo virtual dub ssie mocno i namietnie. Jezeli juz cos z tej kategorii "for newbies only" chcesz, to video mach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm... ściągnołem sobie ten programik, lecz niezabardzo wiem o co chodzi. Szukałem jakichś tutoriali jednak niezabardzo było co znaleźć
![]() Proszę o pomoc ! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezeli nie umiesz poslugiwac sie video machem, to dobrze ci radze - rzuc robienie filmow...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Chodzi ci o VirtualDub czy Videomach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @down: no wiem, to jest taki prosty, uogulniony zarys, jak zrobić początkowy filmik
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 24-07-2005 o 14:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wiesz, ze tych efektow jest ilosc taka, ze na 100% nie znasz nawet polowy z nich... a wiesz, ze to wcale nie jest takie banalne, jak ujmujesz to w swoich slowach... a wiesz, ze zeby w pelni wykorzystac moc premiere pro to musisz z nim pracowac naprawde dlugo... premiere _nie_ jest dla poczatkujacych, a ten pan powyzej na takiego mi wyglada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() a Czy jest jakis program do zmiany formatu pliku video z np. WMV na AVI?
CHodzi o to bo np VirtualDub nie chce odtwarzac plików WMV... jak ktoś znałby i podałby to byłbym wdzięczny ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |