![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() W związku z moim powrotem opisuje wam ten wspaniały edytor!
Rpg Maker Wielu z was chciało zrobić grę przypominającym wyglądem Legend of Zelda lub Pokemony ( w najgorszym razie).Prosty , choć rozbudowany program nie wymaga żadnego języka programowania co jest bardzo wygodne. Darmowy (nie sherwere) , łatwy w użyciu i pozwalający na dogodne stworzenia świata jRpg. Możesz zrobić dialogi, walkę . fabułę itp.….. Gry umieścić w necie…Jeśli znudzą ci się zwykłe grafiki możesz dodać własne! Nic prostszego! Włączasz paint(lub inny program graficzny) i rysujesz a później w formacie bmp 256 kolorów zapisujesz w swojej grze. Muzykę też możesz importować i możesz właśnie z tej strony jaką podam poniżej ściągnąć interesujące cię muzyczki(format MIDI).A najważniejsze że jest PL ( jakie to słodkie słowo). (Ciekawostka : Rpg Maker został przetłumaczony z chińskiego na angielski przez polaka [Na polski też]) A tera zacytuje pewnego redaktora strony Rpg Maker ,, Pamiętajcie - nigdzie wcześniej tego nie było na tak ogromną skalę! Jak to na dobrej jakości produkcję przystało możemy tworzyć własne animacje walki, bohaterów, czary, przedmioty, zdolności, potwory, kondycje itd... „ A teraz oddaje głos Sally…. Dzięki Malpa@. Ten program zmienił moje życie…Zaczęłam tyć, oczy wylazły mi z orbit , tyłek przyczepił się do fotela a najlepsze jest to że jest w 100% darmowy i PL… Jeśli chcesz zamówić to cudo zadzwoń na 1234 sec/200.98zł +100%vat Albo ściągnij ze strony http://www.rpgmaker.pwii.pl Dziękuje ci Sally a tera słówko od naszego sponsora.. Twoja Małpa zasługuje na coś wiencej! Koniec z prostymi kopniakami i zadawania bólu młotkiem bo teraz masz Boots of Haste. Szybkie, skuteczne , wytrzymałe , z kolcami na podeszwie , gwarantujemy że twoja Małpa nie wytrzyma długo… 40k+ koszt przesyłki (20 k) + VAT (80k) A jeżeli złożysz zamówienie w przeciągu 12 sek od tej reklamy dostaniesz dodatkowy miotacz płomieni do umilenia swojemu pupilkowi życia A na domiar dobrego są różne wersje jak 2000 , 2003 , XP .Wszystkie działają na każdym systemie i mają inne opcje, inną grafike , inny system walki!!! ![]() Ściągnij już dziś!!! (Patrz dół) O to przykład bezsensownego spamu i dokładnego czytania tekstu(lol?) (oj , ja to wiem ^,--) PS: A gdzie banan na przeprosiny.Myślisz że co , możesz zepsuć klimat mojej reklamy i ******************************************* he he Ostatnio edytowany przez Malpa@ - 29-07-2005 o 00:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ja zapodam coś lepszego:
www.rpgmaker.pwii.pl strona robiona przez profesjonalistów.Radze najpierw zabrać się za czytanie poradników a potem nauke Ruby. @Edit: Kurde,nie dotycztałem i nie zauważyłem,że też dałeś linka ![]()
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 28-07-2005 o 23:38. |
![]() |
![]() |