|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() No jak w temacie...zastanawiam sie jak to byla gdywyszlam swoja 1 postacia na main. Jaka ja bylam glupia!
Zreszta jak pomysle o niektorych sytuacjach to tez stwierdzam ze bylam wtedy glupsza niz jestem teraz. Czy wy tez macie czasem takie wrazenie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja nie
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2004
![]() |
![]() ja tam zawsze bylem genialny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Ja nadal jestem głupi!! I to nie tylko w Tibii!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() Ja byłem gorzej niż głupi... O jeeezu co to było...
Na 8 levie próbowałem zniżyć się do 5 leva (myślałem [nie wiem czmu],że wtedy wróce na rooka) i sprzedać rzeczy, które znalazłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Ja swoim pierwszym charem ktorym gralem jeszcze na Liberze zaraz po wyjscu z rooka(do thais) nie wiedzialem co robic. Chodzilem i szukalem Polakow bo chcialem miec domek a nie wiedzialem jak kupic. Potem poszedlem gdzies po za miasto(na cyce LOL) i jakis PK mnie zabil. Stwierdzilem ze main jest glupi i chcialem grac na rooku
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2004
![]() |
![]() mowiac szczerze moja pierwsza postacia jakas godzina zajelo mi odkrycie jak sie cos kupuje lub sprzedaje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() czasami mi sie wydaje że zrobiłem cos pochopnie, mogłem sie wcześniej zastaniowc co zrobie lub co powiem! tak sam kiedys moją starą postacia w tibi, zginelem raz i zaczelem sie nią bawić
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rigaroth
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 18
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() lol pewnie ze tak
![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Taaak... Jak zaczynałem grać, to czasem patrzyłem na rooku na postaci 7- lev i myślałem sobie: "jejku, jak oni szybko chodzą"
![]() ![]() Jak pierwszy raz poszedłem na Foldę, to patrzyłem na ziemię, a tam pełno copper shieldów, swordów, katan, studded legsy czasem... wszystko to bezpańskie sobie leżało. Wtedy dopiero się śmiałem, jak sobie przypomniałem, ze ludzie całe swoje rookowe majątki wydają na niektóre z takich rzeczy ![]() ![]() To były czasy... Pierwszą moją postacią (palek) nie wiedziałem, że istnieje coś takiego, jak trening. Dopiero ryckiem praktykowałem to. I wiele innych... ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() Zdażyło mi się popełnić pare gupot a szczegulnie na starcie gdy zaczynałem grać w tibie, parae raz chyba 2 (tylko) jakiś koleś zrobił mnie w bombe chodzi o handel, położyłem pieniondze na tom pułke w dp a koleś niedał sprzentu i log ut
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Na pewno każdy z nas zrobił coś głpiego to pytanie to czysta retoryka.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja wam za to powiem jaki głupi w tibii był mój koleś.
Many nosił rata przy sobie zamiast baga bo nie wiedzial na początku jak się baga otwiera. Jak mi powiedział to mało z krzesła nie spadłem... Taa... to były czasy
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A jak sie dziwilem jak ludzie nagle znikali... potem sie okazalo ze wchodzili do kanalu, ale ja nie wiedzialem ze tak sie da ![]() Wogole poczatki byly swietne. Ja tez chcialem zostac na rooku, bardzo mi sie tam podobalo ![]() ![]() ![]() Gdy patrzylem jak kumpel, palek expil z innym, magiem na hunterze. Mag bral invisibility, zabijal 1 huntera i odwrot, czekanie na mane, invisibility, hunter, odwrot... Loot- 3 luki- 300 gp na dwoch. To byl UDANY hunt! Co za czasy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Ja pamiętam jak grałem pierwszy raz to nieiwedziałem jak sie je
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Poland
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 50
|
![]() Ja swoim pierwszym charem myślałem, że jak na początku się outfit wybiera to jest profesja, pużniej się zdziwiłem, że da się zmienić
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Jak pierwszą postacią na calmerze wyszłem z rooka to miałem gotowy teks HELP PK
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Ooo tak...początki były świetne. Na rooku to chyba siedziałem z pół miecha. A jaką miałem radochę jak na maina weszłem. Miałem kumpla(w real i w tibii) co był na mainie i miał 9 lev magiem, ja z koleżanką(z reala) to się sścigaliśmy kto 1-wszy na main,bo ten sorc. to normalnie miał nam dać:copper shield,battle hammer,brass legsy i scalówkę. Jak już byłem na main( carlin-dla mnie misto pk'erów) to se ide na bugi i na roty, a jaka radocha jak rota rozwaliłem,lol, ide se raz na bugach i do każdego piszę:"polak?",spotkałem gościarę, i mówi że mnie uleczy(miałem red hp.) to idziemy gdzieś a ona mnie BUMMM!!!
I już mnie nie było. Straciłem lev. Ale si.ę nie poddawałem. Gdy się przeprowadziśmy do ab(wraz z tym sorcem i koleżanką knight i ja też) to se na ghoule chodziliśmy i było tak:jedno z nas loorowało ghoula i uciekało dookoła bagna,a reszta waliła,i jaka podnieta była że ghoula rozwaliliśmy. ![]() Teraz mam pełno charów i nie popełniam błedów. ![]() |
![]() |
![]() |