|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
![]() |
![]() Pujsc na jakiej potforki z których wypadaja zeczy ktore da sie sprzedac. Przy okazji nabijesz troche expa a kasy zawsze trohe sie zarobi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Jest pare wariantów:
1) Rób runy lub używaj czarów tworzących przedmoity np. Conjure Bolt i sprzedawaj to co wyczarujesz. 2) Są rożne robotki np. wykonywanie questow i sprzedawanie tego co jest nagrodą (mówienie o nich na fourm jest zabronione wie nic wiecej nie mówie) lub zbijanie na zlecenie. 3)Sposób wspomiany przez poprzednika chodzenie na potwory. Sprawdź co ma fajny Loot i możesz je pokonać. Powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() @Xwilk
1) conjure bolt jest dla pacc a wątpie żeby chłopak miał pacca. I to nie jest chyaba najlepsza metoda jeśli chcesz też troche poexpić. 2)Kolega ma 16lev więc pomyśl, na jakiego questa mógłby pujść? ;P 3)Możesz chodzić jeszcze na cyce, ilość kasy? Ujdzie w tłumie. Jakbyś podtrenował skille i skoczyłbyć na około 20lev i mógłbyś wybrać się na dwarfy guardy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() a w jakim mieście mieszkasz?
ja zberam w jaskini miosów jest tam mios wszystkie rodzaje orków i jeden smok (do smoka oczywiście nie chodze) poakuje ruzne żeczy w worek i ide do ab sprzedać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() PROPONUJE (ja tez jestem pallem na 11 lv narazie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Z Twoimi skilami nie pownieneś miec już problemów z kasą...
1. strzał sie nie opłaca sprzedawać - moje zdanie, opnieważ za 1bp weźniesz 2k a to dużo roboty i sam potrzebujesz na hunt. 2. Najlepiej idź na potworki: minotaury, dwarfy, amazonki, ewentualnie bugi - jak sie boisz daleko chodzić lub masz lagi) Trimera Gladiator Er - pallek lvl: 23+ dyst: 71+ shield: 52 mlvl: 11+ ~~ Remember Gladiator Er ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Na rotworny 8)
![]() |
![]() |
![]() |