|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Proste kantuje i tyle. Nigdy się nie podaje swojego acc number i hasla nikomu prócz na www.tibia.com .
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() on caly czas mnie meczy na gg i mi gada ze ma pelno chetnych i wogole obiecuje zlote gory..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Raszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Karmazynowa Mysz
Profesja: Rookstayer
Świat: Malvera
Poziom: 32
Skille: 21/27
![]() |
![]() Poprostu kant.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Tak sie robi w oficialnej guildi tszeba podać numer i hasło rzwy kogoś samemu wpisać som takie guildie
![]() ![]() ![]() Nick:Lord Pinius LVL:42 Prof.Master Sorcerer Ostatnio edytowany przez Lord Pinius - 29-07-2005 o 10:20. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Lord Pinius-naucz sie pisac
btw. koleś proboje cie oszukać ;p
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Czyżby właśnie ten kanciarz co chce nabrać założyciela tematu chce już nabrać całe forum.
EDIT: zlookać jego profil. Założył temat w dziale gildie to będziecie wiedzieć o co mi chodzi.
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 29-07-2005 o 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Jakie loooolki Kupcie se słowniki i to nie ja jakis lol nie ja
LOL TO MOJE ŻYCIE !! |
![]() |
![]() |
#9 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
@topic Poczytaj sobie tibia rules i zasady bezpieczenstwa. CipSoft wielokrotnie przypominal ze haslo mozna bezpiecznie podac JEDYNIE logujac sie na konto na stronie www.tibia.com i wpisujac je do oficjalnego klienta gry.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Tak daj mu acc i pass i dostaniesz - i zacznij robic nowa postac -,- . Ehh..nie chcialo sie czytac Tibia Rules jak sie zakładało Account ?
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Lord~ pomysl jak cos napiszesz.....
@ topic.. Nie podawaj mu hasla ^^ dostaniesz ale hacka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |