|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Właśnie jak sie można dostać do więzienia ?? Czy ktoś już z was był w nim , jeżeli tak to opowiedzcie co trzeba zrobić by sie tam dostac i czy jak sie jusz dostaniecieto czy jak sie załancza tibie to siedzi sie w tych celach i nic nie robi??
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ...
z tego co mi wiadomo jest duzo miejsc(w tym prizon(wiezienie))ktore sa tylko dla ozdoby albo potozeby myslec jak sie tam dostac. cya ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Jeśli masz mały lvl to nie radze ci tam iść na dzień dobry
masz 3 mino magi i kilka zwykłych, potem cycki i inne śmieci w dziurach są guardy i magi. No ale jeśli chcesz tam poledz to prosze bardzo. ![]() Podpowiem ci że klucz masz do znalezienia w górnych częściach Kazz ![]() @ re down Jeśli chodzi o te więzienia to nie wiem ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Nieweim czy wam chodzi o te więzienie co mi .Mi chodzi o więzienie które jest np w Carlin
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Mi się wydaje, że jest ono dla ozdoby, aby miasto przypominało jak najbardziej te z rl... W carlin jest tez teatr a żadnej sztuki tam nie wystawiaja....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Akurat teatr jest dla graczy, którzy chcieli by się zabawić. I to nie wina CIP'ów, że nie ma graczy na tyle inteligentnych, żeby się tam pobawić
![]() ![]() ![]() RE DOWN: Więzienie do niczego nie służy, ale jednak fajnie, że jest, prawda?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() wiem o co mu chodzi, ale to chyba do nieczego nie sluzy. Sa tam cele, szeryf i tablica "wanted"
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() jeśli chodzi o teatr to raz z kumplami wzieliśmy instrumenty i graliśmy, ale wszyscy nas olali.
A co do więzienia to może jakieś questy są tam. (jak by co niewiem, nie powiem, nie napiszę.) |
![]() |
![]() |