![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() http://rapidshare.de/files/3572134/w...zeddp.rec.html
walka byla niesamowicie ciakwa az do mojego deadu ![]() Comennt plx ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zarombisty filmik normalnie !!! Szkoda ze sie wylogowalem zaraz przed rozpoczeciem tej wojny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: <Carlin,darasia>
Imię: Dramara
Gildia: Ekipa Herganona :D
Poziom: 20
Skille: 76/75
|
![]() HEHE...nice przedchwilka dostalem lina i juz ogladam. (to ja karlos menelos)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Glupia zabawa tylko tracisz runy -.-
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Oddaj mi moje 2 minuty które zmarnowałem na oglądanie tego... "filmu"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Skille: 51/48:/
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() To bylo napraaawde... zalosne -.-'
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Poziom: ^.^
![]() |
![]() 4 dzieci bawi sie w noobów strzelając ruanmi na świecie non-pvp , jak wy to zrobiliście
![]()
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 02-08-2005 o 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykro mi ale to jest idiotyczne . . tylko0o tracicie Runki a raczej żadnej zabawy z tego nie czerpiecie -.- Strzelanie w Siebie Runkami bez obrażeń UhhUhhhUuuuu Ale sie Ubawiłem prawde powiedziawszy straciłem tylko0 15 seQnd na obejrzenie tego filmu, ale to w końcu moje zdanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeee.. to tak jagby gildie na Refugi wypowiedziały sobie wojne.... albo kosć by muwił, że zabije mnie.... ogulnie filmik jest taki ekscyy..tująco nudny
Ludzie na świecie nie maja runek a wy je wyżucacie w błoto (kojarzy sie z biedą w afryce i słowach mamy..) ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Powiedzcie Jak Mam WŁaczyc Ten Filmik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daje Na Linka I Niewiem Co Dalej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WeŹcie Mi CoŚ Poradzcie |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Imię: Wladczyni Mieczy
Poziom: 44
Skille: 75/74
|
![]() LoL? Omg noob? jak was bardziej ekscyduje ogladanie filmu jak nawalaja z hmm soldy,guardy,gsy,dl ktorych filmow jest tysiace ale skoro was to nie nudzi to se sciagajcie z pvp jakbyscie niezauwazyli to mam napisane ze gram na harmonii i dziecmi mozecie nazywac siebie bo dotatkich sie upodabniacie ogladajac bardzo ciekawe powtorki. Poraz kolejny mowie dla niewtajemniczynoych : gdy wejdziemy na link z rapidhare zjezdzamy na dol strony naciskamy free i czekamy az pokaze sie link do sciagniecia programu. Klikamy na niego i sciagamy tam gdzie chcemy. I prosze niepowtarzajcie sie jak glupki piszac co chwile to samo : Po co zmarnoawlem swoj czas, nuuda, zmarnowanie run. Jak wolisz tylko expic to exp a nie tracisz swoj "cenny czas" na ogladanie filmu, przeciez w ten czas podniesiesz swoj lvl mane i zycie!! -.-
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() EDIT,UP@: Nastepny Ziom Qtóry nie lubi krytyki po co wogóle zamieszczasz tu ten film skoro jak tylko0o ktoś wypowie sie na jego temat w nieco gorszy sposób najeżdzasz go to jest bądz co badz Polska i każdy tu ma prawo wyrazić swoje poglądy . . . więc łąskawie WyJdZ bądz przestań krytykować krytykę. ![]()
Ostatnio edytowany przez -=HuRu=- - 04-08-2005 o 08:24. |
||
![]() |
![]() |