|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Moje ssy, teraz powinny dzialac, zamiescilem je juz na photobucket.com
----------------Old one czyli jak to bylem kiedys mlody i piekny. Po update wprowadzajacym "nowy system questow" wybralem sie zwiedzac z kolega land i szukac questow....oto, co nas spotkalo ![]() Tutaj jeszcze starsze czasy, i temat dziwnie zszedl na 'kropki' - ![]() Tutaj 2 ssy dla tych, ktorzy nigdy nie byli na daramie- ![]() ![]() Jaskinia bh, jak ja to kocham "zlurowane potwory" ![]() Co by tu duzo mowic - minotower kolo kazordoon ![]() A tutaj poczatek roku 2004, synith ravenclaw i inni Jeszcze stara gildia Brotherhood of silver emerald (swietej pamieci ) - ![]() Kazdy chce ta odrobinke slawy....- ![]() ![]() Moja mala inwencja tworcza- ![]() A tutaj UE w wykonaniu druida.11lvlowego.- ![]() Kilka ssow z vampow- ![]() ![]() ------------------Rozne czyli tworczosc nijaka A wiecie, ze forgeh jest bezplodny? ![]() Moj pierwszy bh shield w bh ![]() Bk quest z "mala" pomoca znajomych ![]() Jest doll i wooden doll, wiec dlaczego ma nie byc Nekromanta doll? ![]() Gm w thais i jego poczynania ![]() ![]() A tutaj z innej beczki - mafia hunterowska ![]() ![]() Hunt w kazordoon ![]() Do czego moga sluzyc boots of waterwalking? ![]() A tu mala galeria potworow ![]() ![]() ![]() Czy to jest red robe? ![]() A skoczylismy tylko na 1.... ![]() Me wanna more plx plx ![]() ----------------------------- Orc fortress, czyli moja kleska... Niestety tylko dwa ssy... ![]() ![]() ------------------------------ Bs quest, czyli czasy wspolczesne Mniej wiecej teraz juz stalem sie bardziej doswiadczonym graczem niz na screenach powyzej...ale pogadaj ze mna, to zobaczysz, ze i tak jestem calkiem inni niz wszyscy patrz : irc #tibia.pl, gg,tibia ![]() ![]() ![]() ------------------------------- Gs hunty i nie tylko Zabilem gsa solo...ale dla odmiany z exori Super do mlvl traina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj inne ssy z tejze gorki gsow ![]() ![]() Stary gs hunt i fajny loot w drugim gsie ![]() Lurowanie trzeciego gsa ![]() Run Nekro Run! ![]() Walka z evul gsem ![]() A tutaj exp ![]() I loot ![]() A teraz moja najbardziej zasobna galeria z takiego powodu, ze bardzo lubie smoki -------------------------- Smoki i DLE Solo hunt na smokach i adv ![]() Dragon numer 1 na huncie z malvinkiem ![]() "Morderstwo w jamie, podejrzani zdolali uciec z miejsca zbrodni.Smocza skora na sell" ![]() A tutaj niechcacy ![]() ![]() Ostatni hunt z malvinkiem ![]() Moj pierwszy blokowany dl ![]() Drugi dl ![]() "wole samemu" - chodzilo o uhowanie sie ![]() ![]() A tutaj samica dl, co widac po slabszych hitach ![]() DL damage ![]() Dshield z drugiego smoka ![]() Loot z tego huntu (wszystko to jest ze smokow, dle nam tylko kase rzucaly ![]() ![]() A tutaj jeszcze inne dle, i szafir z jednego, double spawn ![]() Dl loot ![]() Afk train ze smokiem i adv ![]() A tutaj stary hunt na smoki (kolo grudnia) ![]() Tutaj jeszcze inny loot ![]() A tutaj najnowszy hunt, i dl nareszcie raczyl cos rzucic ![]() Mam nadzieje, ze wszystkie ssy dzialaja. Edit : Skille w przypadku DLa nie graja dosc duzej roli.Najwazniejsza rzecz to duzo HP.Nie pamietam jaki mialem sprzet...a skille chyba pod 70 podchodzily. Dla nie bylem, poniewaz 1)mocniej wtedy sieka z lapy (tak slyszalem) 2)i tak nic bym mu nie robil.Ekipa jak widac dalej. Dziekuje za slowa poparci Ostatnio edytowany przez Ashlon - 17-08-2004 o 21:42. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Ładne SS jakie miałes eq i skilzy jak blokowałeś DL'a ?? I jaka eqipa ?? Z Czego waliłes w DL'a z Bs'a ?? :tongue:
#3 |
Guest
|
![]() świetne ssy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Bardzo dobre SS. Jest ich dużo i nie są nudne. Graztz for You Nekr0.
Filipinka R()X
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() to lubie duzo duzo duzo ss a nie 1 albo 2
![]() sski ciekawe =] |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: gDańSk
![]() |
![]() Gratuluje!!
Bardzo fajne ss'y ja jutro chcę na DL'e iść dam rade? Mam LvL 50 skille 78/75 .... Raczej dam a jakie jest Twoje zdanie. + dla Ciebie ![]()
#7 |
Tibiaspy.com
|
![]() @gietol : ale troche czasu je zbieralem
![]() @elite : oczywiscie ze dasz ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Sorry... but the website you are looking for is no longer available on Tripod (or you may have mistyped the URL).
bleee.... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Tibiaspy.com
|
![]() Nie wiem dlaczego tak jest :/ Sprawdzalem adresy url i nic :/ Mozliwe, ze transfer jest przekroczony.Zobacze co bedzie pisalo, gdy bedzie mniej uzytkownikow.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bialystok
![]() |
![]() no no gratz nekro
![]() ![]()
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() teraz juz wszystkie ss widze, gz =)
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Screeny są po prostu SUPER!!!!!
Nekromanta ROX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() P.S Gratuluje Gska z Exori !! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Szczecin- Pogodno
![]() |
![]() Zaje..fajne SSki no i dużo nie tak jak zazwyczaj wkleja 3 imyślą że są fajni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() ooo siemka nekro wslaniale ss'y jestem pod wielkim wrazeniem !!!! Eternia is the Best!
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Super SS podobaja mi sie te z gs'ami i Vampirami
![]() |
![]() |
#17 |
Tibiaspy.com
|
![]() Zbieralem je od grudnia (tzn jeden ss ktory tu jest jest z grudnia wlasnie), ale gdybym robil ssy na kazdym huncie i co lepszym expieniu tych ssow powinno byc 3-4 razy wiecej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Knurów/k.Gliwic
|
![]() eh... takich lootow tylko pogratulowac...
naprawde niezle ss'ki trzeba przyznac i przynajmniej bardzo duzo ;p obejrzalem wszystkie i wszystkie byly super ![]()
#19 |
Tibiaspy.com
|
![]() @Up : no coz...wiekszosc lootow zwrocila straty uhow i runkow :/ Wiekszosc nie byla na +
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() No nekro to sie postarałeś na medal w Atenach ^^ a tak pozatym Gratz huntów. mam nadzieje że sie spotkamy w Ab'Dendriel co ??!!
|
![]() |