|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mógłbyś dokładniej opisać problem? Przedmioty respią się zazwyczaj przy serwie serwera i wtedy wszystkie śmiecie(twój bag też) znikają, bez względu na to gdzie leżą.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, wiem nie umiesz sam sprawdzić?
Wątpie, ażeby ktoś się przejmował takimi błahostkami
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Chodzi mi o to ze znalazlem sobie fajne miejsce do trenigu i tam respia sie kwiatki zostawilem w bagu rybki i sie wylogowałem. Jak sie wylogowywalem kwiatow nie bylo bo je wywalilem. Gdy sie wlogowalem po godzinie byl resp kwiatow ale nie bylo mojeo baga. Czy jego znikniecie zwiozane jest z tym respem czy moze ktos tam byl??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() heh raczej rybki ktos sobie wziol
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Jak by ktos mial jeszcze taki problem to moge powiedziedz ze zeczy znikaja przy respie kwiatkow gdyz teraz to sprawdzilem. zostawilem buty i one rowniez znikly. No chyba ze buty ktos zabral.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Ja mialem podobny problem...
Kiedys taszcze loota... 5 minut do save'a... Mysle: Zdąże... 3 minuty... Eee... Spoko... Zdąże 1 minuta a ja pod depo... i nagle puff... Nie ma mnie... Loguje sie a tu loota nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 66
Skille: 85/84
|
![]() Rzeczy w tym loot bagi (ryby) znikaja nie tylko prze save servie ale rownierz przy normalnym respie potworow i ziemi ... tu maly przyklad zostawisz baga w tombach na 30 min - po 20 znika poniewaz po okolo 20 min ziemia sie respi ... kazde miejsce respi sie w roznych odstepach czasowych, a tak nawiasem mowiac niewszystko znika po seve servie ... Znam miejsce gdzie chowam loot bagi sa tam nadal po dwoch dniach .. ( tylko niemowcie ze niemozliwe bo sprawdzilem kilka razy
![]() Btw: avartar nieaktualny dorobilem sie MMS DSM AOL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() w kopalniach chyba ziemia się nie resetuje nawet po save ;] , zawsze masa śmieci (poza soldkami, ale na guardach buty wszędzie a na rotach katany i coppery)
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Ja gram na galanie.. i pod suntower jest crown helmet na ziemi (nie da się wziąść... nic by było niezwykłego w tym, że on tam leży od 2 MIESIĘCY
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Może to teren czyjegoś domku?
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Jak da sie tam chodzic to to raczej nie jest teren domku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() heh...niewiem dlaczego nie da sie go wziąśc. moze to jakiś blad gry albo cos takiego. albo moze zle go bierzesz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |