|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() CZY można zablokowac GS parcelem(jesli nazuci sie na parcela lobela) ????????????
To bardzo ważne prosze o szybka odpowiedz.. WKONCU DZIALA MI FORUM
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Napewno nie!! trzeba uciekac i bic ( lvl 25 minimum ) a wiec musisz se inaczej poradzic 8)
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Skoro ghoul i cyklop przesunie parcela to tym bardziej gs..... Pomyśl w piz(albo to wytne bo cenzura nie przejdzie). Pomyśl masa ludu by chodziła na gs i blokowała się parcelami, potem z hmm albo bełtu i po kilku/nastu masz k-set'a i sporo gp....
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Może nie tyle co przesunie co je rozwali ale co do rozwalania i przesowania nie mam 100% pewności.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
|
![]() Giant Spider przesuwa parce. Ale ciekawi mnie sprawa czy przesunie parcele na ktorych beda fire fieldy ?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Gs przesunie wszystko co da sie przesuwac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() tak, przesunie wyszystkie parcele, czy na ffach czy pod nimi. jak nie bedzie mogl przesunac to rozwali. od cyca w gore chyba wszystkie potwory to robia. nie oklamujmy sie, nikt nie kupowalby kiedys EB za 5k od plecaka jak moglby 4 paczki
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() @dir
nie jestem tego pewnien... moze i przesuwa, moze i nie ale demon, nie przesuwa parceli na ktorych jest fire field. Wiem to na 100% bo sam tak robilem ale kladlem 3 parcele i na to fire field. Demon nie mogl przesunac parceli. @zbkow sproboj najpierw z ghoulem: poloz 2x parcel na siebie. Potem na te parcele strzel fire fieldem. Jesli ghoul ne przesunie tzn ze gs tez. Otrzymasz odpowiedz na swoje pytanie
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() re up: dokladnie, czesto wypada p armor,stel helmet, ale time ring czy cos z k setu to naprawde rzadkosc.Pomysl z parcelami jest srednio oplacalny, bo nawet jresli Ci sie to uda, to bedziesz musial stac w poison fieldach.Ogolnie slaba idea
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() A poisone field zadaje takie dmg że aż się boje jak o tym myśle wystarczy potem rzucić exana pox...
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |