|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mam pomysł, aby założyć temat, w którym będziecie wpisywać linki, wysyłające na nasz komputer keyloggery i inne badziewia. Osobiście nieznam żadnych takich stron, bo nie wchodze na żadne strony, o których pojęcia czy są bezpieczne nie mam. Proszę wypisywać tu linki z jakimiś gównami typu keyloggery.
Powinno to uchronić niektórych graczy przed "tajemniczymi" hackami. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co jak ktoś przez pomyłke wejdzie na taką stronę i to ściągnie ?Zresztą,po co mamy umieszczać takie stronki i tak jak w Tibii ktoś zapoda:
Frii pacc 4 evri lan !!!!oneone to się odrazu skapną,że to keylogger.Oczywiście,wiem,że czasami na Forum się pojawiają takie linki itp. ale są kasowane przez moderatorów =.="
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() jw.
to jest bez sensu, dlaczego? A no chocby dlatego ze non stop ktos robi nowa stronke z takim syfem i sie oglasza na trade etc. i nie nadążylbys wpisywac tych linkow, po drugie chyba kazdy kto choc troche mysli nie wejdzie na stronke podawaną przez jakiegos matoła, jesli juz chcesz cos takiego zrobic to lepiej by bylo wypisac wszystkie bezpieczne strony (oficjalną i fanowskie, ale te to chyba wszyscy znaja wiec to tez nie jest chyba potrzebne) pozdro...
![]() |
#4 |
Nieobecny.
|
![]() Jak ktoś jest na tyle niemyślący, że włazi gdzie popadnie i podaje to o co go proszą, to znaczy że jest za mały/za głupi żeby w Tibie grać.
MYŚLENIE dziś w cenie. |
![]() |
![]() |