Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-08-2005, 10:49   #1
Mandawiers
Użytkownik Forum

Mandawiers's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005

Brak ikony PK z ladna koncówka(inferna)!

tutaj link do filmu:
http://rapidshare.de/files/3605133/powracamy.rec.html
jak na nasze lvle nawet dobre lvl padaly i czasem exp koledze wpadl za zabicie kogos .

edit:
comment plx ;]

Ostatnio edytowany przez Mandawiers - 03-08-2005 o 14:03.
Mandawiers jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-08-2005, 10:59   #2
Shakalek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 06 2005

Domyślny

This file has been downloaded 1 times already. zaraz obejże i dam edita
edit: nawet fajne te PK tylko szkoda ze dełed

Ostatnio edytowany przez Shakalek - 03-08-2005 o 11:14.
Shakalek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 11:09   #3
Mandawiers
Użytkownik Forum

Mandawiers's Avatar

Brak ikony asd

bezsensowny post... pierw ogladnij a potem pisz bo jak znam zycie to zrobiles tak aby byc 1.
stary 03-08-2005, 11:25   #4
..::QRAS::..
Manga & Anime

..::QRAS::..'s Avatar

Data dołączenia: 25 01 2005

..::QRAS::.. ma numer GG 638092
Domyślny

lubie takie filmy ale ten 22 druid to jakis idiota xD

" Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "

..::QRAS::.. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 11:37   #5
BakQ
Użytkownik forum

BakQ's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2005

Domyślny LOl

GZ tylko robiles podstawowy blad uhales sie praktycznie na red hp i dslatego padles.... koles walna sd i dead zawsze gdy ktos sd uzywa trezba ise na yellow uhac 3m sie
BakQ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 11:45   #6
Mandawiers
Użytkownik Forum

Mandawiers's Avatar

Domyślny asd

i tak bym nie uciekl mialem zamiar dobiec do jakiegos drzewa i wyrzucic loot i potem przyjsc po niego
stary 03-08-2005, 12:03   #7
@Kamilek@
Użytkownik Forum

@Kamilek@'s Avatar

Data dołączenia: 24 07 2004

Stan: Tutor
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Domyślny

inferna aż sie łezka w oku kręci stare dzieje
@Kamilek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 20:44   #8
Ktos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mandawiers
i tak bym nie uciekl mialem zamiar dobiec do jakiegos drzewa i wyrzucic loot i potem przyjsc po niego
Spokojnioe byś uciekł wystarczyłoby dobiec do depo.

Niestety film jest strasznie nudnawy, wogóle filmy z pekowania są bez sensu, a zwłaszcza w wykonaniu takich noobków jak ty. Nie gram w Tibie często, mam postać na infernie dość słabą, ale tacy pk nie mają większych szans na zpekowanie mnie. Takie skile na tym lvlu wogóle wstyd pokazywać komuś, nawet byś mnie nie trafiał chociaż jestem sorcem. Napewno nie dałbym się za***ać tak jak Tarka, ale myśle że jakby miał przy sobie troche runek to byście obaj w dupe dostali. Kiedyś na infernie w venore był taki pk jak ty - Ataz, koleś pewnie miał skile jak ty, no i biedny ma 13lvl, a miał 24. Może ty też tak skończysz, wcale bym nie płakał jakby tacy jak ty z inferny wyemigrowali, nie wiem wogóle po c*** ich zabijałeś jak wyrzucałeś loot, na miejscu tych gości bym cię zrookował, no i widze że się nawet za to wzieli.
Jedyne co zobiliście dobrego to to że za***aliście jedną z postaci nooba pk - Jul tomtens barna, zawsze jak jestem jego nie ma i nie da rady go stuknąć.
Ogólnie mówiąc jesteś ciotą i twij kolega tym bardziej, jeśli jesteście tecy silnie czemu nie zaatakowaliście tego elite, tylko rycka na 11 lvlu? Musiało wam to sprawić nie lichą satysfakcję.
Ktos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 20:47   #9
..::QRAS::..
Manga & Anime

..::QRAS::..'s Avatar

Data dołączenia: 25 01 2005

..::QRAS::.. ma numer GG 638092
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ktos

Niestety film jest strasznie nudnawy, wogóle filmy z pekowania są bez sensu, a zwłaszcza w wykonaniu takich noobków jak ty. Nie gram w Tibie często, mam postać na infernie dość słabą, ale tacy pk nie mają większych szans na zpekowanie mnie. Takie skile na tym lvlu wogóle wstyd pokazywać komuś, nawet byś mnie nie trafiał chociaż jestem sorcem. Napewno nie dałbym się za***ać tak jak Tarka, ale myśle że jakby miał przy sobie troche runek to byście obaj w dupe dostali. Kiedyś na infernie w venore był taki pk jak ty - Ataz, koleś pewnie miał skile jak ty, no i biedny ma 13lvl, a miał 24. Może ty też tak skończysz, wcale bym nie płakał jakby tacy jak ty z inferny wyemigrowali, nie wiem wogóle po c*** ich zabijałeś jak wyrzucałeś loot, na miejscu tych gości bym cię zrookował, no i widze że się nawet za to wzieli.
Jedyne co zobiliście dobrego to to że za***aliście jedną z postaci nooba pk - Jul tomtens barna, zawsze jak jestem jego nie ma i nie da rady go stuknąć.
Ogólnie mówiąc jesteś ciotą i twij kolega tym bardziej, jeśli jesteście tecy silnie czemu nie zaatakowaliście tego elite, tylko rycka na 11 lvlu? Musiało wam to sprawić nie lichą satysfakcję.
jak by kazdy tak opowiadal o swojej potedze to bysmy ksiazke napisali -.-

" Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "

..::QRAS::.. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 20:58   #10
Marcisz
Użytkownik Forum

Marcisz's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Domyślny

Taki sobie stary jak ktos ma sd uhaj sie na zoltym hp ;p
Marcisz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 21:01   #11
<JULO>
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)

Domyślny

Cytuj:
Co to ciota ?
Jakos nie pasuje mi to do kontekstu tu. :l

A filmik taki sobie, nic wielkiego, ani loota fajnego ani nic.
<JULO> jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 21:13   #12
Ktos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 08 2005

Domyślny

Odnosząc się do tibii, ciotą można nazwać kolesia który zgrywa silnego dedując nisko lvlowe postacie, a płaszczy się przed wyższymi lvlami, bo jeśli gość jest taki super niech walczy z wyższym lvlem, na 25 lvlu powinien palkeim dać rade 33 ryckowi, a nie uciekać z podwiniętym ogonkiem. Już wiesz co to ciota??
Pozatym jakiego ty chciałbyś lota z takich postaci jakie pkną, co chciałbyś żeby equip cały im wypadł, nawet jakby to i tak nic ciekawego to by nie było.
Film nie jest wcale ciekawy, wolałbym pooglądać filmik z jakiegoś questa na infernie, albo jak z pekowania, to z pekowania wyższego lvla, np. jakiegoś 60, a nie takie gówno, gdzie palek na 25 lvlu sobie ledwo radzi. Myślałem że to coś ciekawszego będzie jak ściągnołem sobie
Ktos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 22:27   #13
Mandawiers
Użytkownik Forum

Mandawiers's Avatar

Domyślny asd

odnoscie kolesia o nicku "ktos"
po 1 sam jestes ciota po 2 ten char od poczatku do konca mialbyc do pk a po 3 niegram na inferni po 4 chcialem popekowac po 5 niebilem 33elite bo niemilismy runek a z wczesniejszych pk padaly lvl 30+ tylko wtedy jeszcze niewpadlismy na pomysl podzielenai sie naszymi przygodami po 6 niezalezylo mi czy dedbe pewnie jak bym gral ta postacia to napewno bym sue uhal normalnie, a wiedzac ze i tak padne to niemialo sensu a skile mam takie bo nigdy nietrenilem nie musze trenic zeby jakis ****u typu jak ty mi wymawial gra ma mi sprawiac przyjemnosc nie lubie trenowac to nie musze a zanim kogos zaczniesz wyzywac popatrz na siebie zapewne nigdy niemailes 50lvla...
wiec wychodzi na to ze sam jestes ciota i w dodatku ****em, a pozatym lalismy all 10+ bo jak sam wiesz na inferni gra max 400 osob wiec to nie jest zwykly server na ktorym jest wybor do zabijania.
stary 04-08-2005, 02:10   #14
Nikt ważny
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mandawiers
odnoscie kolesia o nicku "ktos"
po 1 sam jestes ciota po 2 ten char od poczatku do konca mialbyc do pk a po 3 niegram na inferni po 4 chcialem popekowac po 5 niebilem 33elite bo niemilismy runek a z wczesniejszych pk padaly lvl 30+ tylko wtedy jeszcze niewpadlismy na pomysl podzielenai sie naszymi przygodami po 6 niezalezylo mi czy dedbe pewnie jak bym gral ta postacia to napewno bym sue uhal normalnie, a wiedzac ze i tak padne to niemialo sensu a skile mam takie bo nigdy nietrenilem nie musze trenic zeby jakis ****u typu jak ty mi wymawial gra ma mi sprawiac przyjemnosc nie lubie trenowac to nie musze a zanim kogos zaczniesz wyzywac popatrz na siebie zapewne nigdy niemailes 50lvla...
wiec wychodzi na to ze sam jestes ciota i w dodatku ****em, a pozatym lalismy all 10+ bo jak sam wiesz na inferni gra max 400 osob wiec to nie jest zwykly server na ktorym jest wybor do zabijania.
Hehe, nawet to że trenić nie lubisz nie usprawiedliwa kiepsciutkiego filmu. Mogliście peknąć tego 30+ knighta A po za tym to wyższe skille w 1-3 dni nabiję i to strasznego wysiłku wogóle nie będzie wymagało Strasznie dużo ostatnio pallów z takimi jak ty cienkimi skillami na wyższym lvlu dlatego moje expienie robi się coraz przyjemniejsze Ale mogliście się bardziej postarać w tym filmie, bo trochę nudnawy.

A ten drut był idiotą
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2005, 06:49   #15
Kooowal
Użytkownik Forum

Kooowal's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
Kooowal ma numer GG 2190135
Domyślny

Cytuj:
Nie doeszdłby do depo ponieważ miał pz locka 15 minut -.-

Topic: GZ za pomysł z wyrzuceniem loota
Tibia...
Kooowal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2005, 11:25   #16
Mandawiers
Użytkownik Forum

Mandawiers's Avatar

Domyślny asd

omg co wy z tym knightem , co moglem zrobic z paroma uhami przeciez on mial napenwo ze 2 bpki uh... a pozatym lalismy prawie kazdego dlatego ze jak wczesniej wspominalem niema ludzi do wyuboru na infernie a po 2 kolega mial mniejszy lvl i przyokazji expil na takich ludziach.
stary 04-08-2005, 14:00   #17
Maksim
Zbanowany

Data dołączenia: 04 05 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 125
Domyślny HaHa

Oryginalnie napisane przez Ktos :
"Spokojnioe byś uciekł wystarczyłoby dobiec do depo."

Z pierwszego zdania jakie napisałeś wynika że jesteś noobem.
On miał PZ LOCK , i nie mógł uciec do DEPOT.

BTW:
Nice movie, czekam na wiecej.
Maksim jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2005, 14:59   #18
mlodyx
Użytkownik Forum

mlodyx's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2004

Imię: Archeross
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 130
Poziom mag.: 73
Domyślny

- 2 bp left~

- You are dead.

HahAHahAHahAHahahAHahahaHahahaHahaa!!!!!!!!!!!!!!!
mlodyx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2005, 16:28   #19
Mandawiers
Użytkownik Forum

Mandawiers's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mlodyx
- 2 bp left~

- You are dead.

HahAHahAHahAHahahAHahahaHahahaHahaa!!!!!!!!!!!!!!!

mialem jeszcze 6 uhow chyba a wiedzialem ze padne to juz mi niezalezalo
stary 04-08-2005, 17:04   #20
Venderer
Użytkownik Forum

Venderer's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell

Profesja: Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Hehe... Spieprzyłeś to z tym Uhaniem Ale cóż twoja wola, filmiq taki jak każdy Pk-film.... troche akcji ale zwykle walka niezbyt wyrównana... Ale cóż

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania