|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() tutaj link do filmu:
http://rapidshare.de/files/3605133/powracamy.rec.html jak na nasze lvle nawet dobre lvl padaly i czasem exp koledze wpadl za zabicie kogos ![]() edit: comment plx ;] Ostatnio edytowany przez Mandawiers - 03-08-2005 o 14:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() This file has been downloaded 1 times already.
![]() ![]() edit: nawet fajne te PK tylko szkoda ze dełed ![]() Ostatnio edytowany przez Shakalek - 03-08-2005 o 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() bezsensowny post... pierw ogladnij a potem pisz bo jak znam zycie to zrobiles tak aby byc 1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() lubie takie filmy ale ten 22 druid to jakis idiota xD
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() GZ tylko robiles podstawowy blad uhales sie praktycznie na red hp i dslatego padles.... koles walna sd i dead zawsze gdy ktos sd uzywa trezba ise na yellow uhac 3m sie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() i tak bym nie uciekl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Stan: Tutor
Imię: --------------
Profesja: Druid
Gildia: -------------
Świat: Saphira
|
![]() inferna aż sie łezka w oku kręci stare dzieje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
|
![]() Cytuj:
Niestety film jest strasznie nudnawy, wogóle filmy z pekowania są bez sensu, a zwłaszcza w wykonaniu takich noobków jak ty. Nie gram w Tibie często, mam postać na infernie dość słabą, ale tacy pk nie mają większych szans na zpekowanie mnie. Takie skile na tym lvlu wogóle wstyd pokazywać komuś, nawet byś mnie nie trafiał chociaż jestem sorcem. Napewno nie dałbym się za***ać tak jak Tarka, ale myśle że jakby miał przy sobie troche runek to byście obaj w dupe dostali. Kiedyś na infernie w venore był taki pk jak ty - Ataz, koleś pewnie miał skile jak ty, no i biedny ma 13lvl, a miał 24. Może ty też tak skończysz, wcale bym nie płakał jakby tacy jak ty z inferny wyemigrowali, nie wiem wogóle po c*** ich zabijałeś jak wyrzucałeś loot, na miejscu tych gości bym cię zrookował, no i widze że się nawet za to wzieli. ![]() Jedyne co zobiliście dobrego to to że za***aliście jedną z postaci nooba pk - Jul tomtens barna, zawsze jak jestem jego nie ma i nie da rady go stuknąć. Ogólnie mówiąc jesteś ciotą i twij kolega tym bardziej, jeśli jesteście tecy silnie czemu nie zaatakowaliście tego elite, tylko rycka na 11 lvlu? Musiało wam to sprawić nie lichą satysfakcję. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Taki sobie stary jak ktos ma sd uhaj sie na zoltym hp ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)
|
![]() Cytuj:
Jakos nie pasuje mi to do kontekstu tu. :l A filmik taki sobie, nic wielkiego, ani loota fajnego ani nic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
|
![]() Odnosząc się do tibii, ciotą można nazwać kolesia który zgrywa silnego dedując nisko lvlowe postacie, a płaszczy się przed wyższymi lvlami, bo jeśli gość jest taki super niech walczy z wyższym lvlem, na 25 lvlu powinien palkeim dać rade 33 ryckowi, a nie uciekać z podwiniętym ogonkiem. Już wiesz co to ciota??
Pozatym jakiego ty chciałbyś lota z takich postaci jakie pkną, co chciałbyś żeby equip cały im wypadł, nawet jakby to i tak nic ciekawego to by nie było. Film nie jest wcale ciekawy, wolałbym pooglądać filmik z jakiegoś questa na infernie, albo jak z pekowania, to z pekowania wyższego lvla, np. jakiegoś 60, a nie takie gówno, gdzie palek na 25 lvlu sobie ledwo radzi. Myślałem że to coś ciekawszego będzie jak ściągnołem sobie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() odnoscie kolesia o nicku "ktos"
po 1 sam jestes ciota po 2 ten char od poczatku do konca mialbyc do pk a po 3 niegram na inferni po 4 chcialem popekowac po 5 niebilem 33elite bo niemilismy runek a z wczesniejszych pk padaly lvl 30+ tylko wtedy jeszcze niewpadlismy na pomysl podzielenai sie naszymi przygodami po 6 niezalezylo mi czy dedbe pewnie jak bym gral ta postacia to napewno bym sue uhal normalnie, a wiedzac ze i tak padne to niemialo sensu a skile mam takie bo nigdy nietrenilem nie musze trenic zeby jakis ****u typu jak ty mi wymawial gra ma mi sprawiac przyjemnosc nie lubie trenowac to nie musze a zanim kogos zaczniesz wyzywac popatrz na siebie zapewne nigdy niemailes 50lvla... wiec wychodzi na to ze sam jestes ciota i w dodatku ****em, a pozatym lalismy all 10+ bo jak sam wiesz na inferni gra max 400 osob wiec to nie jest zwykly server na ktorym jest wybor do zabijania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() A ten drut był idiotą ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Cytuj:
Topic: GZ za pomysł z wyrzuceniem loota ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg co wy z tym knightem , co moglem zrobic z paroma uhami przeciez on mial napenwo ze 2 bpki uh... a pozatym lalismy prawie kazdego dlatego ze jak wczesniej wspominalem niema ludzi do wyuboru na infernie a po 2 kolega mial mniejszy lvl i przyokazji expil na takich ludziach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 125
|
![]() Oryginalnie napisane przez Ktos :
"Spokojnioe byś uciekł wystarczyłoby dobiec do depo." Z pierwszego zdania jakie napisałeś wynika że jesteś noobem. On miał PZ LOCK , i nie mógł uciec do DEPOT. BTW: Nice movie, czekam na wiecej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mialem jeszcze 6 uhow chyba a wiedzialem ze padne to juz mi niezalezalo |
|
![]() |
![]() |