|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() mam 48 lvl i 50 m lvl druid, ile powinienem wziasc runek na necro na 5-godiznny hunt ??
chodzi mi o gfb, hmm, uh ( nie wyskakujcie z tekstami tego typu : najlepiej wes sd...bla bla bla bo zamierzam wziasc tylko te runy ktore tu napisalem znaczy sd wezme ale tylko na wszelki wypadek) z gory thx
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Więc:
1. Hmm - około 30bp 2. Gfb - 6 bp starczy 3. Uh - 10+ bp dla bezpieczeństwa 4. no i oczywiście weź jedzenie na 5h (skoro i tak będziesz toczyć baga to weź jakieś dragon hamy) Moja rada weż też kilka parceli jeśli masz zamiar żeby się odgrodzić z góry od DS'ów i schowaj bp z runami gdzieś gdzie nikt nie będzie szukał na wszelki wypadek gdybyś padł(ale nie w parcelu DS może go zniszczyć) ![]()
![]() |
#3 |
Buuuuu
|
![]() 1 BP z runami wazy 42 oz
BP ktore mu kazesz zabrac waza ~2000oz Knight na 50 lvl ma ~1500oz nago, druid znacznie mniej. Co do jedzenia to lepiej zabrac brown mushroms 1 dragon ham 30oz, 3 brown mushroms 1.2 oz i daja tyle samo czasu (na 40 oz mamy dosc zarcia na 5h). Moze mu jeszcze kazesz calosc ciagnac za soba w lootbagu? Jak tak to popatrz na podpis i pomysl jak daleko zajdzie z workiem w ktorym ma run za 30-50k.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
ok zgodze się że na Securze tego baga mogą mu zakosić ale jeśli ten pan chce iść tam sam i wdodatku na 5 GODZIN to czy chce czy nie musi toczyć baga, bo run na 5 GODZIN hunta nie uniesie sam. ![]() My z kumplami zawsze toczymy baga ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2004
![]() |
![]() Mam nadzieje że to Ci pomoże.
WoT Board - A Druids' FAQ Hunting Tips and Strategy for Levels 25+. Ilość tam podana starcza na 3,5 godziny z przyzwanymi dwoma FE. Bez FE starczyłoby na około 2 godziny. Naprawde nie wiem po co UH, w dodatku 10+ bp. Na necro zużyłem 2 runy UH. Weź na wszelki wypadek 1 bp. Dla bezpieczeństwa proponuje raczej Explo niż SD (bardziej Ci się opłaci na tym lvlu i mlvlu). Co do jedzenia, to tak jak powiedział Gremlin - zdecydowanie brown mushroom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
nie martw sie nikt nie ukradnie, bylem tyfdzien temu na encro z kolega i toczylismy lootbaga z rzeczami i nikt nie ukradl ;P
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2004
![]() |
![]() Prawdę mówiąc to możesz niewyrobić, ale zrób jak uważasz. Wydaje mi się, że to bedzie całkiem nieopłacalne. Knight'ci są po to, aby ich wykorzystywać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ re N!tz^
A tak wogule to jak byś nie zauważył to sorce 50+ chodzą na necro normalnie expić tak jak knight na Dwarfy Guardy czy paladyn na Smoki lub od 60+ na DL'e z Dsami. Sorce 40+ polecam najpierw pomęczyć mass vamp bo łatwiej je zabić(tylko pamiętajcie o exurze)