|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Katowice
Imię: Nirets
Profesja: Elder Druid
Gildia: Burning Legion
Świat: Guardia
Poziom: 34
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Ja mam prośbe do was moją nową postacią mam 9 lvl Druidka i nie wiem jak trenować i hdzie żeby było szybciej. Oczywiście jestem w mieście Venore. Więc za wszystkie odpowiedzi dzieki wielkie.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Palladyn astery
Profesja: Paladin
Gildia: Super Boys
Świat: Astera
Poziom: 13
Skille: 40/33
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() idz na swamp trole obok venore.Zrób 11 level i 11 m-lev i pozbieraj tam kase na czar na uhy. Stoisz przed depo i robisz uszki sprzedajesz za 2k (2000gp) i dalej jakos leci
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Po pierwsze postaciami takimi jak druid i sorcerer się nie trenuje bo jest to całkiem nie opłacalne. CHyba że chodzi ci o trening mlvl to wtedy stajesz w jakims miejscu nie za daleko od pz żebyś mógł uciec i blisko wody żeby była dostawa jedzenia. Łowisz ryby i używasz utevo lux dopóki nie nabijesz 3mlvl. Wtedy robisz HMM i sprzedajesz. No i trzba expić bo soule się nie odnowią
![]() @Up. Ja jednak polecał bym fibule z war hammerem. Tylko musisz wiedzieć gdzie jest spawn dsa bo z nim nie masz szans. Na fibuli zrobisz lootbaga i nabijesz kilka lvl. Przy okazji robisz ten mlvl11 i cały czas expisz i robisz uhy. A o food nie masz się co bać bo co chwila wypada z rotwormów. Ostatnio edytowany przez Memphiz - 23-08-2005 o 10:31. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Chcesz trenic skille czy mlvl?
![]() A skille to juz troszeczke inny problem ;]
#6 |
Użytkownik forum