|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() hhmmm...troche mnie to zaintrygowalo i raczej mi sie wydaje ze to jest oszust ale lepiej sie spytam zanim kogos z blotem zmieszam,a mianowicie czy Cycobujca zamierza skonczyc gre na swoim swiecie i chce sie przeniesc na Nove?????prosze o szybka odpowiedz
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() widze ze nie kwapicie sie do odpowiedzi ale sadze ze to jest oszust:
"0:35 Dark Aov: jaki nick? 10:35 Karolcia Knight: cycobujca 10:35 Karolcia Knight: zamienisz sie 10:35 Karolcia Knight: jaki masz lvlv 10:35 Karolcia Knight: skiel 10:35 Karolcia Knight: nie jestes huntoe\wany>? 10:36 Dark Aov: nie szkoda ci tak wysokiego lvl? 10:36 Karolcia Knight: niet 10:36 Karolcia Knight: znudzila mi sie lunara 10:36 Karolcia Knight: chcesz czy nie?" 10:37 Karolcia Knight: ZAMIENIE 102 PALADYNA NA LUNARZE NA POSTAC NA NOVEJ MSG ME FASTOBNOJETNY LVL CONAIMNIEJ 20 10:43 Master kazik: ZAMIENIE 102 PALADYNA NA LUNARZE NA POSTAC NA NOVEJ MSG ME FASTOBNOJETNY LVL CONAIMNIEJ 20 a wiec uwazajcie !!! |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() oooo Dark Aova znam
![]() A tak wogole to na forum bylo kilka tematow o podszywaniu sie graczy pod innych, znanych-zamiast 'Cycobujca' to jakies cycopujce cycobojce i inne takie...A poza tym chyba tylko kompletny frajer zamienilby 100+ lvl na 20 lvl!!! Ja bym juz wolal to sprzedac za kase-jakies 300k ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Jakiś debil oszukuje rodaków. Takich to wieszać. Nie wiem, nad czym się zastanawiasz...
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() Tą Krolcię kinght znam.
Ona nie ma "Cycobujcy". To jest kit do kwadratu. Krążą plotki, że należy do Rumuńskiego Katelu. |
![]() |