![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Wyglądają tak samo i mają takie same staty. Jednak GSH można tylko z questa zdobyć (jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi). Przy najbliższej okazji sprawdzę dokładnie ten GSH, bo mam akurat jeden
![]() BTW: zmienię temat, bo to "ruzni" to naprawde razi po oczach ![]() EDIT: Sprawdziłem: 07:35 You see a giant smithhammer (Atk:24 Def:14). It weighs 68.0 oz. This cyclopean hammer seems to be an awesome smithing tool. Dokładnie to samo (musiałem się przekonać, czy na stronie jest dobrze ![]() Czyli już wszystko wiadomo. Tylko wciąż pozostaje pytanie, czy można go zdobyć gdzieś oprócz questa ?(
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Pewnie nazwą
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Raynold
Można go zdobyć tylko na queście. A potrzebny jest on do (no quest spoling) i tyle co moge powiedzieć ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jest bardzo prosty quest i gsh to poprostu cudo kowalstwa cyclopów (oni tak uwazaja ja uwazm ze ich cudem jest mls)
Aha i jest to kolekcjonerski item |
![]() |