|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Chciałem podziękować całej ekipe moderatorów i adminastorów Forum tibia.pl za uniewaźnienie mi upomnien i opisu ( Krok od bana!) a więc Sorka za moje zachwanie i juz nie bedzie zadnych zlych zachowan 8)
Jeszcze raz dzięki Miłego dnia
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() no dali ci drugą szanse.
Może admi wykożysta mój pomysł na nagradzanie grzecznych użytkowników(bo narazie tylko ja mam nagrode[spójż pod nick]), moim zdaniem jak ludzie zobaczą że można mieć tam coś dowolnego zamiast "Ma X upomnień" to zaczną sie starac. Re Down: Nie mówie że pomysł z nagradzaniem grzecznych użytkowników jest mój, ale o ile pamiętam ja(i osoby siedzące wtedy na ircu), najbardziej zadręczałem modków by tak zrobili. Ty też miałeś swoje pomysły(wczoraj na IRC mówiłeś), też były dobre, teraz musisz tylko przekonać do nich modków.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Nie mów, że to twój pomysł, bo on był już dawno i w ogóle, słyszałem go od siebie, Polina, Dobo, ale i tak nic z tego nie wychodzi
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Ja tesz bym sie pozbyl upomnienia ale nie wiem jak???
Bo nawet nie wiem za co je dostalem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @Majen
Nie Ty jeden masz "nagrodę". Nagradzający opis i moja sympatie zdobyl Sulik za przygotowanie małego programiku (kalkukator w exelu) dla czesci 'download' strony. Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Ja terz mam nagrode ponieważ staram się wdrożyć razem z innymi urzytkownikami miedzyinnymi z Supermanem i modkami dni forumowe
![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |