|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu zamieszczam ssy z paru minut przed update i z hellgate gdzie poszedlem tak sobie z nudow a zobaczylem wiele ;p
Wiem, i nie piszcie tego w postach, ze c***owe eq ale mam c-seta, crusader helmet w dp ale narazie mam za slabe skille i boje sie ze strace! Ue test pare minut przed update: ![]() Exori test zaraz po UE: ![]() 2 exori test zaraz po 1: ![]() Tutaj zaczyna sie juz hellgate: ![]() Znowu zaskoczenie co ten beho tu robi: ![]() A tutaj nie moglem uwierzyc wlasnym oczom: ![]() Cala armia beho i summonow ;p : ![]() Tutaj juz myslalem ze bedzie zonk: ![]() A ten ss mam z jakiegos forum (juz nie pamietam z ktorego ;p). Patrzcie na buty!!! ![]() Prosze o komentarz!! Ostatnio edytowany przez Fillipex - 10-08-2005 o 19:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() fajne ss'y
![]() crypt shambler to summon elder beholdera, czy ma resp w hg? (wydaje mi się, że był tylko dla pacc, ale nie znam hg) Na tym ostatnim ss'ie są crocodlie boots jest już kilka tematów o nich i były widoczne na zdjęciach z TS ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() nice fajny ten elder co kombo ***anal :O te buty widzialem i slyszalem ze ktos ma tylko nie pamietam skad :S
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Te crypt shamblery to summony Elder beho ale sa slabe bo stalem kratke w kratke z dwoma summonami i nic mi nie robily!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera