|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() mam pytanie odnośnie rotów i carrior wormów pod filbulą ile exp wyciągne tam na godzine z moimi skillami? i czy usuneli te dsy po update co tam byly? i czy moge expic tam obok gdzie są beho bo słyszałem ze tam jest tez kilka dsów przez co może być waste
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
![]() ![]() |
![]() na tym levelu i z tymi skilami ty chcesz na roty? lolz. dobra dsy tam nadal sa, a exp jest na tyle maly, ze wyciagniesz wiecej expa juz z dwarfow w kazo level -1. tak wogule to idz na soldy w kazo. fibula to dla ciebie time waste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() DS? Chyba tylko te od elder beholderów i spawny elerów, na tym lvl expi troche ludzi chociaż bardziej opłacalne sa guardy, no ale tłok tu mniejszy, a także możesz ewentualnie zabić Eldery i zwykłe beholdery
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up
Eldery Beho sa na Fibuli? Nie wiedziałem, wybiorę się tam ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Horyniec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sajgon
Świat: Aurea
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @2x up
lol z takimi skillami i lvl na guardy?:S chyba tylko poblokowac komus. @topic Zamiast na fibule to lepiej idz na soldy albo na katedre
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() 2x up pod fibulą nie ma elderów ale słyszałem że jest tam dobre beholderowisko, niestety kręci się też 2-3 dsy z etgo co wiem. Odnośnie expienia macie racje kiepski exp(7-9k/h) ale dość niezła kasa szczególnie z carrior wormów, lootbag z mace i swordów też byłby nienajgorszy
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Dzięki, żes mi powiedział o tych dsach, wczoraj nakrzyczałem na qmpla bo mi mówił że na fibuli na dsach padł, a myślałem że już nie ma na fibuli dsów. Thx
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Horyniec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sajgon
Świat: Aurea
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wg mnie temat do zamknięcia ;p
@down 4fun! @Mod~ sory za glupie posty ;p
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update Ostatnio edytowany przez helka - 18-09-2006 o 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Po co to piszesz :E ? (Po co ja to pisze? )