|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() wlasnie tez mam taki problem jesli ktos wie co sie dzieje to help me plx:/
@down kiedy mam tibie 7.5 i filmiki na tibie 7.5 a mi nawet lsity filmow nei che otworzyc jakis error wyskakuje
Ciągle za dużo kb! A jak ja podaje jak ktoś ma 2mb+ w podpisie to oczywiście żeruje przez 2 następne miesiące >.< Ostatnio edytowany przez AnElKa - 10-08-2005 o 20:53. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Czy samodzielne myślenie sprawia wam problem ?
Do odtworzenia filmu nagranego na Tibii 7.5 potrzebujesz TibiCam i klienta 7.5. Do odtworzenia filmu nagranego na Tibii 7.4 potrzebujesz TibiCam i klienta 7.4. Do odtworzenia filmu nagranego na Tibii 7.3 potrzebujesz TibiCam i klienta 7.3. itd. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: B-B
![]() |
![]() A mi wszystko działa jak nalezy !! przeinstalowałem tylko TIBIE, a tibiecam mam stara wesje i jest wszystko GOOD !!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up przeinstalowalem tibie i gowno:/ nie chodzi halp plx!!!!
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() a mi tam dziala tibia cam noramlnie i nigdy nie mialem zadnych problemow po jakimkolwiek updejcie ;/ nie wiem co wam poradzic
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie, się też tak dzieje
![]() Ale dlaczego? Przecierz zrobiłem wszystko ze wcześniej wymienionymi wskazuwkami i NIC!! ![]() Może złe duchy z CIPsoftu się mszczą za soulpoits ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A mi jzu dziala:usunelem caly folder TibiCam z filmami i ze wszystkim sciagnelem Tibicam zainstalowalem scaignelem filmiki iw szystko pieknie dziala!
![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: z Nienacka (Zambrów)
|
![]() jezeli otwierasz filmik z tibi 7.41 a masz juz pobranego update na tibia 7.5 to nie otworzy wam.... pobierzcie jakis filmik zrobiony po update i sprawdzcie czy da rade otworzyc. tibicam nie trzeba zmieniac poniewaz jest kompatybilna z wersja 7.5 ...
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() mi tam wszystko dizal mam nowa tibie stara tibia cam i oddwarzam nowe i stare filmy
![]() |
![]() |