![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() Witam. Czy ktos moglby zamiescic(najlepiej jakis modek) link do tibii 7,41? Nie ma jej w dziale download a potrzebuje bo nie mam instalki, a zmienila mi sie na tibie 7,5 :/ Pisze w dziale filmy bo mi potrzebna wlasnie do filmikow
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() sprobuj na innych stronach tibii lub w google wpisz: tibia 7.41 to pomaga
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raczej nie lubie sciagac roznych zeczy z innych stron typu www.hackmeplax.prv.pl Zawsze sciagam tylko z tibia.pl i tibia.com
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() TibiCAM na Tibie 7.41 otwiera też pliki na tibie 7.5, więc nie widze potrzeby instalowania Tibii 7.41 -.-
A jeśli potrzebujesz(tylko po co..) to poszukaj na Tibia.pl w Download, stare wersje Tibii, albo gdzieś w Google... możesz też spróbować na www.tibia.org.pl ale tam pewnie jest Keylogger ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skozystalem z twojego genialnego pomyslu ktorym jest otworzenie filmu ktory byl nakrecony PRZED update i co widze? BŁĄD. Czy ktos moglby mi zamiescic ta tibie 7,41? -.-
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki <kiss> ja mam tibie 7,41, fajny produkt chcialbys go miec bo ja MAMGOOO
![]() |
![]() |