|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() o ****aaaaaaaaaaaaaa buahahauhauhauahuahushuahauhau koles Ty to pisałeś na serio ? bo jesli tak to jestes kompletnym idiotą
![]() ![]() edit: a najlepsze jest " i co to znaczy te szukaj !?" buhahauahahahahahahah <leży na ziemi> Ostatnio edytowany przez aliens - 25-08-2005 o 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Jak nie czytales tego pierwszego to se zamknij!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Tu i tam
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grunv
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Draig Noddfa
Świat: Secura
Poziom: 22
Skille: 18\20
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() hahahah wiesz co nie widzie sie ze masz nick Miszcz wiesniakuw bo bez kitu bijesz wszystkich na ziemie
![]()
Świat : Secura Profesja : Master Sorcerer Level : 22 Skille : 18/20 ;X M lvl : 34 i rosnie Pozdro dla tych co maja na 8 do szkoły ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Trial Member of the Draig Noddfa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Po drugie tak sam jak np. z Calmery. Aldory itp tylko of czu on nebula ( chyba dobrze mówie ) 3. Omg tutaj to poprostu brak mi słów. 4. Moze jest kilka tłumaczeń z angielskiego na polski ??
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na emeryturze
Imię: ***
Profesja: Paladin
Gildia: Friitanzplax
Świat: Pandoria
Poziom: 20
Skille: 54/40
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Ja sie niedziwie, że uzuwają Ci tematy...
![]() Jak pisałeś poradnik to: -powinieneć zamieścić w "Wasze propozycje poradników" -sprawdzić czy podobny poradnik już istnieje Szukaj służy do odnajdywania tematów ![]() Czemu ten temat zamieściłeś w "Zdjęcia" ![]() Spodziewaj się punktów karnych i usunięcia tematu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() omg to forum schodzi na psy dzięki takim jak ty...