|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Chce sie przeprowadzic Z Carlin do Thais ale nie wiem jakie potwory spotkam na drodze. Mam 14 lvl palkiem. Patrzyłem na mapke respawnu ale na Kazordoon Hill na powierzchni niby jest jakis dragon. Dragona napewno nie pokonam i nie wiem czy przechodzac przez Kazordon Hill nie spotkam jakiegos dragona. Ten sam problem mam z Mount Sternum. Tam są cyklopy ktorych tez nie pokonam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fighter of Pacera
Profesja: Elite Knight
Gildia: Elite Power
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 74/73
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() NIE MUSISZ SIE OBAWIAC PO DRODZE NIE MA DRAGONA.PO DOJSCIU DO DWARVEN BRIDGE(SĄ TAM DWARFY I D SOLDIERY) IDZIESZ PO DRODZE.JAK POJDZIESZ TRZYMAJĄC SIE DROGI TO NIE TRAFISZ NA HUNTERY . KOLO TAKIEGO MOSTY MOGĄ BYC CYKLOPY .
![]() PS.AHA PO DRODZE SĄ TAKIE POTWORY JAK WOLFY ![]() Ostatnio edytowany przez Paul Pavon - 14-10-2005 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Topic: Nie musisz się obawiać. Jakbyś poszukał to byś wiedział.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() A żeby niebyło tak miło i przyjemnie to powiem ci że przy odrobinie "szczęścia" możesz trafic na old widow w obstawie gs'ów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() a znasz droge do ab? jak tak to trafisz bez potworów silniejszych nisz wolf
![]()
![]() |
#6 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Jedyne co musisz przejsc to dwarf i dwarf soldier (o ile nie sa wybite) wiec nie masz co sie obawiac ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: a co to ja mam wiedziec??
Stan: Niegrający
Imię: Obi Hellscream
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom: 15
Skille: 19/21
Poziom mag.: 35
|
![]() Po drodze nie ma zadnych niebezpiecznych potworkow, tylko klka dwarfow na moscie. Kiedys mozna sie bylo obawiac zlurowanych gs'ow ale po update jedynym niebezpieczenstwem moga byc pk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: woj.mazowieckie
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jak byście byli trosze bardziej oświeceni to byście wiedzieli że old widow nieznika tak jak inne potworki a jeżeli przywoła sobie gs'a to on tez nieznika. Co prawda szansa na ich spotkanie jest bardzo mała ale zawsze jest
![]() |
![]() |
![]() |