|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() HM... Ciezkiii temat :/
Mieliscie kiedys "hunted" za nie przestrzeganie price list'y? No.... do mnie sie doczepil gosciu za to ze sprzedawalem crown shield'a, skull staff'a oraz kupowalem crown armor'a po niestosownych cenach -.-(rzekomo na tibia.com). Wyszukal mnie czarem "Exiva" zaczal napitalac ile wlezie -.-, ja "biedny" 18 lvlek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak to jest z tymi hlvlami, gorzej jak nie sa polakami -.- Co o tym myslicie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() PriceListy to sa bardzo dobre rzeczy, no bo co ci przyjdzie jak wylotujesz c-shileda a on za 5K bedzie chodził ? A na uchy wydałes 20K? Zrozum to, musi byc zysk z huntów bo jesli by nie było zysku to po jakiego c***a isc na hunty?
![]() |
#3 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Teraz wyobraz sobie sytuacje gdy nikt nie przestrzega price list. Niskie levele ciagle zanizaja ceny, bo chca miec extra eq, middle levele zanizaja ceny, bo chca sie szybko pozbyc towaru. High levelom nie oplaca sie expic, bo loot kosztuje grosze. Świat pada.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 20-08-2005 o 16:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() tak price listy sa dobre ale wiesz nie kiedy sobie h lvl ustalaja ceny np 30k za c shilda i 50k za crown armor a za uhy 2k etc wiec w wiekszosci padaja i tak takie swiaty :-)
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: In front of my lovely ComputeR...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Michalusposp
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Shivera
Poziom: 35
Skille: 65/63
Poziom mag.: 4
|
![]() To na statkacj jest protection zone? Myśl, że nie.
Down: Może inni ludzie wiedzą mniej od ciebie. Pomyśl o innych egoisto. Nie jesteś sam! Ponawiam swoje pytanie! Ostatnio edytowany przez Michaluspospolitus - 20-08-2005 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Cytuj:
@topic Moim zdaniem ludzie powinni przestrzegac price list bo gdyby nie one to ceny mogly by powariowac!!!!
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Price listy.... Ja siedze 10 minut na kanale trade, patrze na ceny, wyciagam srednia i to dla mnei cena. Jak high level to nawet podnosze ^^
A ze gosciu chcial od ciebie vamp shielda lub 40k, to zachowales sie jak noob, no chyabh nie myslisz ze gosciu bedzie na ciebie czekal 24 h gry? Dajesz se spokoj na 1 dzien z tibia, idziesz pograc w cos innego lub do dziewczyny i nastepnego dnia znowu grasz. 40k to za duza strata na jeden dzien -,-
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Okrutny
Hm.. noob? na jakiej podstawie? olool ze zaplacilem? on stal przed dp, ***nal mi exori i hity dobrze ze pozniej jeszcze wlazlem do dp, byl przygotowany na to ze dedne -.-. Wolalem zaplacic niz od nowa postac robic ![]() Tera sie trzymam price listy i hm... oplaca mi sie w niektorych itemach, a w niektorych poprostu z kims na msg juz ustalam cene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() PriceListy to sa nawet dobre, ale z drugiej strony kto kaze upowac\sprzedawac po swoich cenach?!
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Lokacja: In front of my lovely ComputeR...
Imię: Michalusposp
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Shivera
Poziom: 35
Skille: 65/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Odpowie mi ktoś w końcU? Czy p-zone jest na statku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Słupsk
Stan: Początkujący
Imię: Ciechan Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Goodfellas
Świat: Isara
Poziom: 114
Skille: 98/67
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() @up: Tak protection zone jest teraz w depo, w swiatyniach, na statkach i piramidach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Tak na statku jest protection zone Nie lubie price listy ale musze sie stosowac niestety ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zepobesu
Świat: Eternia
|
![]() Takie jest życie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Masz nauczke. Ale nie zeby stosowac sie do price list, poprostu zrób chara na 8lvlu i na nim sprzedawaj swoje itemki po takich cenach jakich chcesz. Rozumiem ratowac ekonomie etc. Ale jak ja zlootowalem/kupilem dany item to czemu jakis frajer ma mi mowic za ile go sprzedac?? A ze nie chce meic hunta to wole kupic/sprzedac na innym charze i mam spokój.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Wielu ludzi sprzedają itemy noob charami i w ten sposob omijają priece list.
@edit: Niema to jak szybki net...8 min opoznienia...
FRAGMOVIE Ostatnio edytowany przez Dj Fara0n - 20-08-2005 o 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kleosin
Imię: Onea Xia
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: 21/29
Poziom mag.: 41
![]() ![]() |
![]() Price listy to gowno. Niby robia je h lvl a potem sami obinzaja ceny aby szybko zdobyc kase. Poza tym w price listach ceny byly niestosowne do cen run. Jak ja patzre na price listy przedmiotow gdy server jest mlody to mi sie zygac chce. Kolosalne ceny itemow na ktore na poczatku i tak nikt nie ma kasy. Zle zrobiles ze zaplaciles h lvl. Dla mnie nie masz honoru. Ja wolalbym umrzec niz palcic komus za glupoty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Glupie....
na xanterze cene crown shielda do 20k podniesli a bp uh 2,5k-2,7k ^^ Wiec o czym tu gadac? Zmieniac serwer |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kleosin
Imię: Onea Xia
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: 21/29
Poziom mag.: 41
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Świat: Iridia
![]() |
![]() Cytuj:
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 20-08-2005 o 19:09. |
|
![]() |
![]() |