|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() O wojnach mówi się dużo więcej niż ich jest, a w taki rzeczy nie wież. Żeby była wojna musi być porządny powód(na przykład istnienie Del'Toro)
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() A gdybym przykładowo chciał rozpętać wojne to musiałbym chyba obrazić lub dręczyć pkowaniem jakiś ludzi np. z Niemiec? Tak?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Akurat istnienie Del'toro jest powodem niekończących się rozmów o wojnach i... nic z tego nie wychodzi. A ludzie to jak tylko usłyszą, że będzie wojna, to o tym muszą napisać na forum. Sprawdziło się kiedyś?
RE UP No nie... wtedy byłby hunt na twoją postać, bo po co ma być wojna z powodu jednego pekera?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eh wiecie... tibie mam od całkiem niedawna.
I czy moglibyście m powiedzieć kto to jest Del`Toro????
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Cytuj:
Jak bedziesz mial duuuzyyy lvl i duuuzo wysoko lvl kumpli i bedziecie bic innych to jest szansa na wojne Jak sam bedziesz bil np Niemcow to Cie zrookuja ![]() Zrobia Ci WOJNE!!!!!!!! ![]() Pozdro;] NIe no LOL temat ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() A oprucz dręczenia przykładowych Niemców są jakieś inne sposoby? Bo nie jestem wysokim levelkiem na danubii. Są jakieś dyplomatyczne rozwiązania?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam na myśli że jak ich sprowokować bez walki (czyżby sie umuwić?)????
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() Mozesz sprowokowac inne panstwo zachowaniami typu
zbierz se wmiare duza ekipe ludzi i zabijaj konkretnych obywatelow jakis krajow mowiac ze ich nienawidzisz i jestes polakiem z czasem wiadomosc rozejdzie sie w swiat i na poczatku wycisk dostanie konkretna grupa wycisk a jesli sie obroni to moze powstac do wojny I pamietajmy ze wojan to nie bitwa, jak sie ja rozpeta to trudno ja zakonczyc i trwa wiecej niz jeden dzien |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Na isarce szwedzi się już powoli usopkajają (Del'Toto), pewnie jest to zasługą tego, że Mediota Del'Toro przeniusł się do innego klanu. Więc teraz mogą się troche cykać, bo jak mieli w swoich szeregach 10X lv. mogli mieć pewność, że mało osób ich zaatakuje.
A zresztą ostatnio na Isarce[w zeszłym miesiący, może dawnie] były wojny ze szwedami,pekerami,nobami,thirfami niewiele to dało ale przez najbliższy miesiąc po ab chodziły prawie same red skule.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() Dobze ze na securze nie ma wojen ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem że na danubii bło dużo wojen (szkoa ża ja jaszcze nie grałem
![]() ale ccialbym żęby wybchła wojna, a naszym przywódcą była PALADINKA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki że odpowiadacie!
Jak myślicie z którym levelem warto isc na wojne a z którym siedzieć w depo?
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2004
|
![]() Ja zaczałem wkurzać anglików i mam9lvl więc jak będe mieć wyższy może rozpętam wojnę.....................Na wojne idż z 70lvl lub wzwyż..............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() nie żebym miał coś przeciwko temu, ale jak adminy zobaczom ile postuw nakładłeś tu(a oni są na tym punkcie szczegulnie drażliwi) to upomnienie dostaniesz. Lepiej żebyś edytował pierwszy temat. Ja tak robię.
POzdrówko ps. nie mam nic do ciebie, ani adminów, ale jakaś wojna by się przydała(na isarze;p) .:::edit:::. ech... mówiłem ze tak będzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i dostalem upomnienie (widocznie przegapilem punkt o postach)! Przepraszam że tyle ich nawaliłem! to przecierz mój pierwszy temat!
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Hmmmmm to ja wogole jakis n00b jestem bo nie wiedzialem o zadnej wojnie :/ Hehe musze sie troszku uspokoic bo upomnienie dostane bo nabijam sobie posty (oczywiscie piszac normalnie a nie od rzeczy)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Ja to wcale nei miał bym nic pzeciwko wojne VS nooby i PK.....bo dzisiejsza sytuacja mnei naprawde wściekła
![]() |
![]() |
![]() |