|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() A więc chodzi mi o pustynie tam chyba jak sie idzie na desert quest. Poszedlem tam i chyba w zla stronę bo jestemn w miejscu gdzie nie mozna sie ropnac. Jest tam tak duzo ogni na ziemi i nie wiem co robic
![]() dziekuje za pomoc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Skoro sam nie mozesz sie ropnac, to logiczne wydsje sie, zeby poprosic kogos, zeby Cie stamtad wyciagnal na linie, prawda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Potrzebujesz 1 rune Destroy Field, oraz kogoś do pomocy. Druga osoba wyciąga Cię na linie, ale wychodzisz z drugiej strony dziury. Tam przechodzisz przez płomienie, z pomarańczową cieczą (olejem?). W ostatniej dziurze, na której jest fire field, używasz DF. Wchodzisz, i potem już wychodzisz z pustyni na węch..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: PGS land
Stan: Niegrający
|
![]() Zakładka szukaj nie parzy bylo juz takie pytanie na forum trzeba szukac szukanie nie boli!!
SZALIK--30 złotych,KOSZULKA--80 złotych.Byc kibicem Lecha--bezcenne ^^ Palka 40zł,kominiarka 20zł. Obita morda po meczu: Bezcenne Chcesz zobaczyc co inni o mnie sadza kliknij TEN LINK Chcesz mnie skomentować?? Daj mi note Kliknij Tu!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() dzieki za odpowiedzi i sory bo wlasnie znalazlem juz takich tematow kilka
;/ sory i jescez raz dzieki. Moj blad za szybko temat napisalem;/ |
![]() |
![]() |