![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak w temacie nagrałem dziś mój pierwszy film wmv. i musze powiedzieć że najgorzej to nie wyszło. Ale cóż jak to pierwszy film to czysta amartoszczyzna
![]() http://rapidshare.de/files/4006421/First_wmv*****.html PS. Niefortunny dead ![]()
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj Ostatnio edytowany przez Adnik - 15-08-2005 o 18:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() niestety nie moge obejzec....gdy wlanczam jest tylko sama muzyka... :/
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: PGS land
Stan: Niegrający
|
![]() A o czym ten flim tak wogule ?? to moze sciagne jak powiesz o czym
![]()
SZALIK--30 złotych,KOSZULKA--80 złotych.Byc kibicem Lecha--bezcenne ^^ Palka 40zł,kominiarka 20zł. Obita morda po meczu: Bezcenne Chcesz zobaczyc co inni o mnie sadza kliknij TEN LINK Chcesz mnie skomentować?? Daj mi note Kliknij Tu!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() Filmik ladny ale troszeczkę za krótki :/
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Nevons
No cóż film jest dosyć krótki. Opisuje on jak blokuje dl'a a na drugim padam przez laga ale zachęcam do ściągniecia i oglądnięcia ![]() @Smash-Shady (sry jeśli się pomyliłem) Nie widać obrazu ponieważ nie masz ściągniętych kodeków DivX czy cos takiego poszukaj na forum coś będzie o tym pisać.
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj Ostatnio edytowany przez Adnik - 15-08-2005 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() a moglbys zamnie poszukac..??wiem wiem jestem leniem ale nie za czesto jeststem na kompie i nie mam za duzo czasu na przekopywanie forum..bylbym Ci bardzo wdzieczny
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ryba-Knight
Po pierwszym kombie tak nagle stanąłem i po sekundzie/dwóch dostałem drugie kombo. Taki mały freezik. ![]() ![]() @up up Poszukam może później jak znajdę czas. Teraz jestem trochę zajęty przez ten tydzień więc niewiem.
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() No, nic powiedziane wszystko było już
![]() Mam pytanko w jakim programie zmienić rozszerzenie na *wmv możesz to napisz na gg 9197305 plx =] |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() Ja to w zwyklym widows media playerze oglądalem więc nie mam problem z odtwarzaniem
![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Topic: Fajny, ale mam nadzieję że zrobisz więcej ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |