|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Luminera
Stan: Aktywny gracz
Imię: Puki Swordmaster
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 16
Skille: 47/45
Poziom mag.: 3
|
![]() Nie no nie mam pytan.. wasz kanal irc jest ekstra... wchodze pisze "cze, mam pytanie co do tibi" zaczynam pisac drugi tekst i kick by Vall ... ekstra - bardzo milo z pana strony panie Vall, moze mi teraz ktos wytlumaczy czemu mnie ten frajer kicknol i za co ?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() [cholernie_ciężka_ironia] Pomijając fakt, że twoje opinie i sugestie n/t portalu tibia.pl są naprawdę ciekawe i godne przemyślenia [/cholernie_ciężka_ironia] , chciałbym ci zwrócić uwagę na dwa punkty w regulaminie #:
8. Kij Ci w nery jeżeli nie potrafisz rozmawiać bez wyłączonaego CAPS-LOCK'a i polskich liter. Nie używaj ich. 9. Zostałeś zbanowany? ojej ]:->. Sorki, ale prawdopodobnie złamałeś jakąś zasadę. Jeżeli sądzisz że zostałeś niesłusznie zbanowany, możesz napisać MSG do OPa który dał Ci bana (tylko kulturalnie). Jeżeli on nie chce z tobą rozmawiać, powinieneś dać sobie spokój. To sie nazywa sprawiedliwość. hmm, czy mi się wydaje czy ktoś sobie regulamin olał? PS. Dzięki Gonzo :> |
![]() |