|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() W tym temacie wkleje wszystkie sski z życia Elmera. Będą one ułożone chronologicznie.
W pierwszych kilku sskach grafika jest słaba. Temat nie będzie Aktualizowany z powodu opuszczenia przezemnie Isary..So let's start: Trening ![]() ... ![]() ... ![]() Pogoń za rookkim ![]() dalszy trening (nie bedzie wszystkich advów) ![]() ![]() 4 mlv ![]() I skille.. ![]() ![]() 20 lv ![]() Elite.. jak to ładnie brzmi ![]() ![]() No more skilling plax ![]() Pierwszy drag solo ![]() 25 lv ![]() 30 lv ![]() 35 lv ![]() Best hit na 25 lv (stary) ![]() i to co tygryski lubią najbardziej ![]() ![]() Pierwsze Exori ![]() Stary domeq ![]() Elven bane solo style: ![]() Exrori ![]() ![]() n arm quest done ;p ![]() axe advance ![]() 37 level ![]() Stare gh gildi zomo ![]() 75 axe ![]() 42 lv ![]() 74 shieldinga ![]() 43 lv ![]() Stary domeq ![]() 45 lv ![]() bsik zawsze sie przyda ![]() ![]() 3 x exori ![]() 77 axe ![]() ![]() 50 lv. I wszystko jasne ![]() ![]() Pierwszy bp z Port hope na Isarze! ![]() Loot z dli (ss ciechana) ![]() No dobra to teraz troche akcji: ![]() ![]() No i sski robione przez kolege (hydry own3d) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kogo moje oczy widzą ?? ![]() ![]() No i nie ma 50 lv :< ![]() No i bonus...Moja nowa chatka ![]() Parter ![]() Ogród ![]() 1 Piętro ![]() To by było na tyle... Dzięki wszystkim ziomkom i kolegom z byłego już mojego świata. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Przemyśl
Imię: Keedar/Sir Kedar
Świat: Furora/Isara
![]() |
![]() Czesc Elmer. Spoko SSy. Ja tez niedawno temu opuscilem Isare! Chodz na Furore, tam jest spoko praktycznie sami Polacy
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Fajne SSy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maver Tale
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gladsheim
Świat: Hiberna
Poziom: 85
![]() |
![]() spox sski a tak apropo to w ogrodzie koło domku jest tez pz zone czy nie?
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: ~I tak mnie nie znajdziesz~
Stan: Niegrający
|
![]() Dawno nie pisałam tego o Ss'ach: Ładniuśkie ^^, gratuluje ładnych ujęć =)
Anioł... Toż to Anioł! Zawiodłam, ja Wybaczył, on Zrozumiałam, ja Zaufał, on Spojrzał w oczy, Znowu były ciepłe, Złapał za ręke -Wybaczam na zawsze Szepnął, Twarz miał jasną, Uskrzydlenie było tylko wyczuwalne... Ufam. Jesteś Aniołem Zaufania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Słupsk
Stan: Początkujący
Imię: Ciechan Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Goodfellas
Świat: Isara
Poziom: 114
Skille: 98/67
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Zdjęcia spoko ale najbardziej podoba mi sie to, na którym jestem ja
![]() Powodzenia na Obsidii. Mam nadzieje, że wojna na Isarze pójdzie w zapomnienie lub Defenders zostanie łaskawie obdarzone pomocą ze strony Praetorian guard. @up: Jeżeli nie widziałaś "ładnusich" zdjęć, znajdź mój temat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
|
![]() Fajne screeny
![]() dawaj wiecej takich moze ja tez zrobie swoj temat ![]() Nevis The Martix Thoria M lvl:14 ![]() LvL : 12 i rośnie ![]() |
![]() |
![]() |