|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Katowice
Imię: Nirets
Profesja: Elder Druid
Gildia: Burning Legion
Świat: Guardia
Poziom: 34
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Ja mam 15 lvl. Chciałbym sie przenieść z Venore do Thais. I tutaj was prosze żebyście mi doradzili czy to sie opłaca?? Czy są jakieś zasilne potwory na mnie po drodze i czy jest jakiś portal żeby sie tam zapisać ??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() tak jak w kazdym miescie jest teleport ktory uczynia cie mieszkancem (znajduje sie na pierwszym pietrze swoatyni). a w thais oplaca ci sie przenosic (sa trolle, orci, rotwormy) a jak bedziesz miec troszek wyzszy lvl to cyce. (a po dradze sa tylko wolfy i spidery)
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zepobesu
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
|
![]() W każdym mieście jest portal za pomocą którego można się w nim zameldować. Po drodze raczej niczego nie spotkasz (przed update często można było natrafić na gs’a ) Blisko Thais jest wiele miejsc do expienia na niskim poziomie wiec myślę ze bez problemu możesz tam iść
![]() Powodzenia ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 26
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() nie powiedziales, jaka masz profesje, ale jesli masz knighta lub palladyna, to na sam poczatek radzialbym ci sie przeniesc do kazzo. W kopalniach znajduje sie duzo dwarfow i rotow, niedaleko sa gobliny oraz sterta trolli, czyli potworki w sam raz na trening.
W thais kiedys sama bylam na niskim lvl i co prawda są tam slabe potworki, ale jest ich za malo i sa masowo wybijane przez innych niskolevelowych postaci, wiec sie z tamtad wynioslam po tygodniu bo bylo tam ciezko trenowac. A jesli masz maga czy druida to nie widze jakis wiekszych przeszkod przed przeniesieniem sie do thais, poniewaz oni nie potrzebuja trenowac. Po drodze napotkasz wolfy, spidery i snake. Ale jesli bedziesz mial pecha, to mozesz wpasc na podlurowanego cyklopa, poniewaz mieszkaja niedaleko drogi do thais. Ja raz wpadlam. |
![]() |
![]() |