|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wiec tak, znudziły mi i roty chciałbym zarobić cos kasy na eq wiec poszedł bym na soldki a teraz po up~ mam dylemat bo zawsze chodziłem na soldki przy 24lv z 2 cycami a teraz doszedl do tego elephant wiec chodzili juz ktoś ze sloniami na soldki, oraz czy zadają większe obrażenia?
500 many- exp otrzymywany za zabicie go 150 - ma 320 hp ( Slon ) 490 many - otrzymywany exp 150 - ma 260 hp ( Cyclops ) @Down Soldki sie nie przezucaja... Loot wypada wiec kupie za to eq. To ci powinno wystarczyc, bo jak wezmiesz takiego loota z 5h huntu to nieraz loot bedzie 8k+ -.- A i gdzie mam dobic lv w kopalniach na dwarfach? gdzie pelno kolesi skilluje, nooby expia, moze roty gdzie mam sie tloczyc i bic o kazdego rota?
Ostatnio edytowany przez Markx - 21-08-2005 o 10:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Yyyyy lol. Cyc wydaje mi się być lepszy, ale jak dla mnie chodzenie z cycami na soldy to poroniony pomysł (nie leczą się), no chyba że soldy ich nie trafiają. Lepiej dobij 27 lvl i z 2 monkami na guardy...
|
![]() |
![]() |