|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Oto druga część filmu "Z kamerą wśród noobów".
http://rapidshare.de/files/4145371/z...bow_2.rec.html W poprzedniej części szukaliśmy noobów na Arcanii, teraz byliśmy na Elysii. Pierwsza sztuczka polegała oczywiście na tym, że daliśmy sobie kwiatka na trade, kładliśmy cluba, dawaliśmy na trade accept i kwiatek znikał. Mało kto chyba to widział bo wszyscy zainteresowani byli kupnem lub sprzedażą czegoś, ale choć trochę zaintrygowało to: Andrzej druid of Elysia 3 lvl Skansix 4 lvl Przeszkadzał, podawał link do strony na której się trzeba było zalogować i jest chyba z wszystkich największym noobem: Xarus Alion 6 lvl Druga sztuczka polegała na rzuceniu jakiegoś przedmiotu na "klapke wyrzucającą facc" jakiegoś przedmiotu i wypowiedzeniu inkantacji czaru np. exiva torch i wrzuceniu na "klapke" jakiegoś przedmiotu. Wiadomo, że przedmioty nie mają pacca i przenosi je w inne miejsce razem z gwiazdkami. Te osoby gdy to zobaczyły przystanęły: Kozareczeek 7 lvl Plezemar 7 lvl Gall anonim of golden dragon 8 lvl Zaciekawili się tym bardzo: Cuchnace Jablko 7 lvl Lako Shin 7 lvl Maser Sorcer 7 lvl Link do pierwszej części: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=46729 Za jakiś czas będzie część trzecia, ale musimy jeszce obmyślić kolejne sztuczki. Aha, więcej komentów. Poprzednią część została ściągnięta narazie przez 230 osób, a na forum 3 komenty. Także: comment plx ![]() Ostatnio edytowany przez Pablosso - 19-08-2005 o 16:41. Powód: dodanie linku do pierwsze części |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
![]() mi sie nie podobał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mavina-Czarodziejka
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dark Angels of Destiny
Świat: Astera
Poziom: 23
Skille: 19/22
Poziom mag.: 37
|
![]() Beznadzieja :/
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() hah niezle xD ze te n00by tak sie nabieraja.. kiedys jak bylam na rooku bawilam sie tak z noobami ale po drugiej stronie mostu bo faccowicze nie mogli przejsc xD ale była frajda xD
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Od czesci lepszej bylo mniej nudne ale jednak nadal nudne! Jeszcze miales pecha, ze nie udalo ci sie znalezc totalnych n00bow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Ahh te nooby. I smutne jest to, że większość to polacy... Film super
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Kolejny super film! Ściągnęłam I cześć i była super a te jest jeszcze lepsza. Chcociaż tamta bardziej mnie śmieszyła ta jest okropnie pomysłowa.
Już sie nie moge doczekać nestępnej części ![]() I mam jeszcze pytenko: Na jakim serverze kręcicie filmy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Pierwsza część na Arcanii, a druga na Elysii. Nie wiadomo gdzie trzecia.
|
![]() |
![]() |