|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2005
|
![]() Dark Zioom Part.1
Wiec...Pewnego razu , na rooku pojawil sie now gracz - Ziomus widzial jak pare ludzi na rooku pisze nie znane mu do tej pory okreslenie - Main Land... postanowil zaczernpac pomocy u npc... ![]() I tak.. kolejne nowe miano.. ale , co to znaczy ??!! ![]() Po wielu ciezkich tygodniach zabijania ratow na rooku nasz Ziomus wreszcie wyszedl na "Maina" - gdyz wiedzial juz co oznacza to slowo oznacza ![]() ![]() Lecz wciaz dreczylo go jedno slowo... noob....i znowu zaczął szukac pomocy u Npc w carlin , jak widac kazdy chce zarobic ![]() ![]() Wreszcie udalo sie.. ![]() Lecz zaraz po wyjsciu od Tibry nasz Ziomus zapadl w ciezka spiaczke spowodowana nowa wiedza , ktora pojął nasz bohater.. ![]() Gdy obudzil sie nie byl juz zwyklym ziomalem... stal sie tylko ...DARK ZIOOMEM! ![]() Dark Zioom Part.2 Gdy Dark Zioom juz sie obudzil doszedl do wniosku ze spal dlugo i.. ![]() Wiec wyruszyl na polowanie ![]() ![]() Po pewnym czasie natrafil na szczura - troche dziwnego ![]() Nie bedzie tracil expa wiec postanowil zabic i zaznaczajac attack oczekuje efektu i... ![]() co sie stalo?? ![]() Jak postanowil tak zrobil - Poszedl i uciekal sie o informacje, lecz niestety nic za darmo nie ma ![]() ![]() Uzyskal wazna informacje, lecz czul ze to nie wszystko co wie Tibra... ![]() Gdy Zapytal o informacje drugi raz, Tibra okazala sie bardziej zyczliwsza ![]() ![]() Dark Zioom zostal wrecz "postrzelony" informacjami, ktore na pewno nie byly mile... co zrobic? Poniewaz byl Polakiem wiedzial co sie robi w takich sytuacjach... ![]() ...Upic sie na Sępa ![]() Bede edytowal tego posta wpisujac tu nowe czesci (jesli sie Wam spodoba) Comment plx ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() Mi Sie Nawet Podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() no mi sie podoba i czekam na next
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() omg fake niezly ale noob to nie zanczy ze ktos wie malo o grze to jest newbie widze ze jestes sam noobem bo uzywasz slowa ktorego nieznasz znaczenia. poprostu 4/10 fabula zgapiona od HP wiec daje fabule 1/10 a o ogolnie rozmowy to N/C
Edit:wkurzamnie to ze wszscy (niektorzy) maja jakies nicki sir ziom sir ziomus wkurza mnie te ziom myslisz ze jestes sk8? ![]() Ostatnio edytowany przez Knight Patryk - 17-08-2005 o 23:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Ha ha ha.... Ubaw po pachy
![]() pomysl 9/10 wykonanie 8-10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Mi tez sie podoba
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() HEh mnie sie podoba nie wiem jak inni...
more plX :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Lady Persefona
Profesja: Knight
Gildia: nie ma :(
Świat: Honera
Poziom: 13
Skille: 40/40:P
Poziom mag.: 2
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Zarabisty fake, bardzo mi sie podoba, humor, i w ogole, more pl0r
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() ...Powiem jedno...
DaWaJ wIęCeJ!~! ![]() @edit (tak dla jaj) Knight Patryk. Przeczytaj poradnik który istniał, albo jeszcze istnieje. Nosi tytuł "Co znaczy słowo n00b" czy coś w tym stylu. I dobra jak Ci się nie podoba to ty coś zrób... Sory zapomniałem że takie dzieci jak ty nie potrafią korzystać z monitora ![]()
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 18-08-2005 o 09:19. Powód: Tak dla jaj -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Dzieki za comment i tak na boku - swiete slowa o tym jakze swietnym nicku jaki wymyslil ten "pan" uuu Knight Patryk "jak mnie wkurzaja tacy ludzie weeeeeez!, Knight ziom Knight Patryk Knight lolus" wez sie uspokoj, stan zboku, nie prowokuj ![]() @down ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zoonin - 18-08-2005 o 10:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
![]() A po za tym fake spoko ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Muwcie co hcecie p******e opinie innyh mi sie to podoba i ja nie komentuje niczego co mi sie nie podoba. Niemoge sie doczekac duelu z cachero.
PS:I nie piszcie ze nie umiem pisac to jest fonetyka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo fajny fake i kiedy bedzie cześc 3??
Naprawde fajne fake'i MORE
![]() |
#17 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Przepraszam? tibia.org.pl? ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Zoonin - 18-08-2005 o 16:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Opole
|
![]() [quote=Opuszczony]...Powiem jedno...
DaWaJ wIęCeJ!~! ![]() @edit (tak dla jaj) Knight Patryk. Przeczytaj poradnik który istniał, albo jeszcze istnieje. Nosi tytuł "Co znaczy słowo n00b" czy coś w tym stylu. I dobra jak Ci się nie podoba to ty coś zrób... Sory zapomniałem że takie dzieci jak ty nie potrafią korzystać z monitora ![]() n00b to slowo ktore oznacza ciebie ,a twoj stary sie zalapuje na gowno wraz z toba na stolowce dla nie pelno sprawnych biedakow. Taa teraz pewnie dostane bana czy delete post za to ze on mnie sam prezywa a ja mu oddaje zawsze tak jest i pewnie on sie uniewinni ale wale to -.- @Topic Nie podoba mi sie ten fake jest wogule do dupy bo sam fabuly nie umiesz wymyslic -999999999999999999/999999999999999999999 @OFf do ozbaczenia po banie -.- tak mi sie wydaje ze dostane |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elberos Kalinowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sanatio
Świat: Secura
Poziom: 41
![]() |
![]() hEh maty
![]() ![]() Zrób walke z cachero ![]() przyjdzie do głowy podrzuce ci pare pomysłów na rl ![]() przeczytałem jush Hp6 xD <nuub> |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agna de'Vrie
Profesja: Knight
Gildia: Brak.
Świat: Luminera
Poziom: 12