|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() A co to jest?
![]() |
#3 |
Krzyżak
|
![]() Właśnie... Daj tak może więcej informacji na ten temat, kk? Wyskoczyłeś "Polcon" i nie wiadomo o co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Zdaje mi się, czy to Nekromanta nakłania wszystkich do używania "Powah of google"?
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() jeśli już się pisze o jakimś konwencie, to wypadałoby
1) napisać w jakiej miejscowości, a nuż ktoś ma blisko i poczuje się zainteresowany, a nóż daleko i nie będzie bawił się w szukanie 2) tematyka imprezy 3) adres strony domowej przedsięwzięcia, bądź takiej, na której jest więcej na jego temat informacji... jest wiele osób (szczególnie patrząc na średnią wiekową forum), które nie mają pojęcia, co to jest konwent, o co w nim biega i tym bardziej nie mają pojęcia jak się poszczególne zwą.. wypadałoby dać więc zawsze trochę informacji d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 24-08-2005 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie interesuja mnie ludzie nie wtajemniczeni po co mi tacy na konwencie rozmawiajacy tylko o tibii o ktorej i tak maja male pojecie? Kazdy kto sie interesuje fantastyka wie czym jest polcon. A jak chcesz sie dowiedziec czym on jest to poszukaj, ja nie prowadze reklamy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
'nie powiem nic, nikomu, niech sami szukają, bo ja mam ich gdzieś' - tak to brzmi.. dziecinnie zastanawiam się, jak liczne jest twoje grono znajomych, skoro tak szybko eliminujesz innych z listy potencjalnych przyjaciół, jeśli nie są wtajemniczeni, nie znaczy to, że nie chcieliby być.. skąd wiesz, że tylko o Tibii potrafią rozmawiać? jeśliby tylko ona ich interesowała, to nigdzie by nie jechali, tylko w domu przed komputerem gnili ja wiem czym jest Polcon i jeśli bym zamieściła jakąś informację, to bym podała miejsce (miasto, jeśli ktoś zapomniał gdzie to się odbywa i adres - gdyż te zmiennymi bywają) oraz termin, jako, że te mają to do siebie, że mogą się zmienić.. jak się zamieszcza jakiekolwiek informacje, bądź ich oczekuje, to należy to jeszcze robić umiejętnie, a nie 'z łaski swojej' raczyłeś podać za którymś razem w ogóle stronę do tego.. niedoinformowanie nie znaczy, że ktoś jest 'ograniczonym noobkiem z Tibii' d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Krzyżak
|
![]() No teraz jest lepiej
![]() ![]() @Taube Yeyeye! Wiem co to konwent, jestem już duży? xD <joke> Brawo za śliczne "obsztorcowanie" Tarlos'a. @Tarols Teraz moja kolej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() No, dobra, więc nie wiedziałem, co to jest Polcon. Czyli jestem małym gnojem, który nie ma czasu na nic, tylko na Tibię?
Aha, miło wiedzieć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem dzieckiem i ciesze sie tym "beztroskim" zyciem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Krzyżak
|
![]() @UP:
Niekonicznie... To tylko i wyłącznie założenie Tarlosa na ten temat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() W zeszlym roku bylem na swoim pierwszym PolConie w Zielonej Gorze i dobrze sie bawilem
![]() Niestety w tym roku mnie nie bedzie ![]() Zawinilo moje lenistwo, nie zajalem sie tym na czas, wogole to troche inaczej planowalem tegoroczny PolCon, a wyszlo, ze wogole nie jade :/ Sam jestem zly na siebie... Zycze dobrej zabawy wszystkim, ktorzy jada w tym roku na PolCon. |
![]() |
![]() |