|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Ponieważ namnożyło się sporo tematów, w których pytacie jak odzyskać maila, co zrobić, gdy nie macie już maila do swojego konta w tibii itd, postanowiłem napisać ten temat.
Jak CIPowie poinformowali, na razie chcą postawić stronę, i będą pracowali nad tym, co zrobić z ludźmi, którzy nie mają już dostępu do maila, na którym założyli konto w tibii. Obecnie nie ma możliwości odzyskania konta, jeśli nie możesz odczytać swojego maila. Jeśli pamiętasz e-mail, ale nie pamiętasz do niego hasła, spróbujcie wejść na stronę providera udostępniającego e-mail wam i może tam gdzieś jest jakieś info jak odzyskać konto. Możecie też spróbować napisać do admina tegoś dostarczyciela, może to pomoże. Nie ma sensu tutaj spamować kolejnymi tematami, bo nikt z nas, forumowiczów, nie jest w stanie wam pomóc. Pozostaje jedynie czekać. Ponieważ zrobił się straszny bałagan na forum, niestety moderatorzy będą zmuszeni pokasować parę postów i tematów. Byćmoże znowu niektórzy nas przestaną za to lubić, ale niestety taki nasz obowiązek, by dbać o forum, dlatego też wszystkie nowe tematy na temat e-maili itp. będą kasowane.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Ja mam troche inny problem - Gdy probuje sie zalogowac dostaje informacje ze haslo lub login zle podaje, lecz przez nastepne 5 minut gdy probuje sie zalogwoac dostaje informacje ze moj acc jest wylaczony na 5 minut. a pozniej znowu ze bledny login lub haslo I tak w kolo macieju. Moj inny acc dziala. A glowny nie.. prosze poradzcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Jak jush piszemy w jednym temacie to się wyżalmy, straciłem knight set, crown helmet, fs, tower shield, beholder shoeield, 13K, guardian shield i kilka bp ronow, kto z was mnie pocieszy że stracił wiecej ?
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Juz wiecej to chyba sie nie da stracic!! ja stracilem fs,plate armor,2K,i jeszcze duuuuuzzzzooo rzeczy!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2003
|
![]() Nie wymienie itemow bo nie byly duzo warte ( 20-30k), ale stracilem 26 level i skille 71/53 ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() jedna z moich postaci znajdowała sie na innym koncie...konto zostalo skasowane przez ekipę Wirtualnej Polski.
Napisałem majla do CIP team..odpisali, ze jedyna szansa, to skontaktować się z kolesiami z WP, i prosic ich o przywrocenie konta... Tak wiec kilka postaci ( w sumie 2 konta) poszly na grzyby... (wp.pl raczej konta nie przywróci) Co do strat..jakies 100k siana i okolo 50 k expa.. Moj sąsiad : 72 k expa, 50 k siana i Boh'y... Myślę, ze inni natracili więcej... Pozdrawiam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() K***** JEba*** pierdol***** ja stracilem kuwa royal palla 58 level wypas skile i co kuwa Cipy nic nie zrobia nie odzyskam postaci i ch im za to w wileki Lep kasujcie se mnie banujcie za klniecie na forum mam to serdecznei w powazaniu 7 miesiecy w plecy!!!
Moze pomyslicie ze jetsem jakis nawiedzony albo cos ale naprawde to bylo moje drugie zycie ktore nale sie kuwa skonczylo przez jakiegos zajeba**** skurw**** ktoremu sie nudzilo Milej gry zycze i oby was to nei spotkalo .... Nadla walcze o konto bo jak postawia stronke personalizacja jak nei ma trony jest nei mozliwa!!! wiec jak ja tylko wlacza mam przejabene jak kolo bedzie pierwszy.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Ja zapomnialem swoj login na poczte i nie wiem jak go odzyskac.Qrwa mac no i co tu w takiej sytaulacji zrobic???Pomozcie moze ktos z was wie jak moge odzyskac login na wp.pl bo haslo znam(przynajmniej na pytanie znam swoja odpowiedz).Tam mi wyslali kod a ja nie znam loginu.Pomozcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Astrius: czy ktos ma Twojego majla? czy raczej Twoje pasy?
Bo jeśli majla, to mozesz zawsze poprosic GMow o zbanowanie tej postaci do czasu az sie sprawa nie wyjasni ( ktos w grze moze ich o to poprosic) Jesli majla, to wpisz login i przypomnienie hasla.. Jedyna rada.. Pozdrawiam... re: down..poszukaj w temp internet files..powinny byc pliki cookies..textowe pliki..moze ktorys z nich bedzie wygladal jak Twoj login ;p ( a jak nie, to zgaduj zgadula..dzisiaj tak 100 kombinacji przelecialem..hehe) powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Hasło znam a loginu nie znam w tym jest problem.
Nikt nie ma dostepu do mojego e-maila tyle ze ja loginu nie pamietam.....to byl tylko taki zeby sobie konto zalozyc teraz wiem ze to byl blad.Wie ktos jak moge odzyskac login albo swoje account na tibi przezucic na inny e-mail i zeby mi tam haslo przyszlo??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Powiedzcie mi jedna rzecz. Czemu nie moga przywrocic starych hasel np na 2 dni.Wszyscy by zdazyli zmienic maila i wtedy przyslano by im nowe numery.JEst to mozliwe?
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Wczoraj zalogowalem sie na tibie i jest tak:
- malo ludzi bo chyba nie kazdy ma dostep do tibii, - loguje sie w miejscu z przed 2 dni a nie tam gdzie ostatnio zapisalem ani nawet nie w swiatyni. - statystyki serwerow zostaly wyczyszczone, wczoraj pisalo na danubii okolo 22:00: New record: 540 players logged in. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2003
![]() |
![]() Ludzie błagam pomóżcie nie chce panikowac ale mi wyskakuje "your acc is disablet weit 5 minuts" i czekam i niec na 2 acc moge sie normalnie logowac prosze pomózcie mi ja nie moge stracic mojego kortexa blagam mam 20 lv i wszystkie czary ja nieche zaczynac od poczatku....na tibie com tez nie moge wejsc blagam was o pomoc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() ja tesh stracilem postac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() n3m3s!s : musieli by przywrócić na ponad miesiąc.
Po zmianie e-maila musisz odczekać miesiąc, i po tym czasie kliknąć, że zatwierdzasz zmianę maila. To takie zabezpieczenie anty-hackerskie. Po za tym gdyby przywrócili stare loginy, to ten, co zhackował i jego znajomi mogli by się nieźle obłowić, jeżeli zkopiowali bazę danych.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() We consider the holder of the email address to be the rightful owner of the Tibia account. Please contact your email provider to get access to your former account. Once you have your mail account back you will also be able to get back access to your Tibia account. However, if your provider should refuse to return the account to you we will be not be able to help you either.
<Nie nadaje sie do publikacji> Astruis drogi kumplu moze napisz na PW to zalozymy sobie chary na innych swiatach ... a i co z moja poprzednia postacia !!!!!!!!!moj lvl! moj exp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Stary wyluzuj mam taki sam problem.Znowu zaczne grac w q3.Odnowie stare umiejetnoiscie
![]() ps: to nie jest powod do klniecia ![]()