|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() O to przedstawiam PARADE MUTANTOW tadaa :
![]() Nazwijcie je, pomyscie ile daja exp, ile potrzeba many aby je summonowac\convincowac, jaki loot zostawiaja i w jaki sposob atakuja. Mozecie ich uzywac do woli (nie chce zeby mialy prawa autorskie). Oceniajcie tez czy odpowiednio wkleilem te czesci potworow. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() Hmm wiele pracy w to nie włożyłeś , wygląda znośnie
Ta śmieszna pszczoła ze spirem wbitym w odbyt : Miodopodjadacz: Exp : 30 Specjalne : Pluje miodem , przywołuje Misia Puchatka Opis : Zmutowana pszczoła która atakuje z powodu swojego nie ukrywajmy nie najlepszego wyglądu Loot : Miód , Żądło , Słoik , Skrzydełka Ten troll : Trolodupnik: Exp : 50 Specjalne : Puszcza bąki Opis : Skrzyżowanie ratypeliera z krzywousznym parowózkiem. Loot : Oczy 1-3 , Futro , Parówka , Ta "amazonka" Minolaska: Exp : 100 Specjalne : Oczarowuje wyglądem Opis : Brzydka dziewko-minoska Loot : Włosy , Pończochy , Miniówka , Ekhm.. Akcesoria Bieliznowe ROTFL
"Słuchaj , Ja Mówie Po Pierwsze Mam Serce Po Drugie - Rozumiem " Jeśli chcesz mnie zbluźnić przeanalizuj najpierw swój układ lędźwiowo-śluzowy. Koniec kropka. Ostatnio edytowany przez Buffon - 23-08-2005 o 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() @top: słabiutkie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cienkie... nie podoba mi sie bleee
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Cytuj:
2-groźny skunktroll ,summon 430 many ,daje 6515 expa ,wali z gfb i summonuje Dl'e a wypda z niego dsm i mms 3-okrutny minoamazon ,sumon 10003 many ,daje 100000 expa, wali z sd wypada z niego PACC na rok. LOL ,niepodoba mi sie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Slysze zle komentarze.
Zaraz wszystko wytlumacze : 1.Dopiero zaczynam robic rozne grafiki . 2.Mam tylko Mspainta. 3.Sprobuje robic nastepne lepiej, nie gniewajcie sie ze te sa ochydne. A narazie daje nastepne : ![]() Mam nadzieje ze wypadna lepiej (tu najgorzej wyszedl ostatni obrazek). A zauwazyliscie ze tamten troll ma glowe swini ? Ostatnio edytowany przez Chmielok - 23-08-2005 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Larvon00b
Atakuje podobnie do scorpiona ale pusza linię dymkóff za swoim... ekh... za sobą. ![]() Beholaska z cendi szap xD Loot: Oko ![]() Summon: 1000 Convice czy jak to tam: ~~~~~~ niemożliwe xD (zbyt piękna ;P) Jej drugie imie to: Bafi która odstrasza urokiem xD Atakuje zużytym tamponem OB Nie pamiętam co jeszcze było ;P
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() 1:Wasp przebity włócznią
H.P.:10 EXP:400 Coinwince:- Summon:- Opis:Wasp przebity włócznia i po wykąmpaniu się w radio-odpadach. Atakuje glutem i tworzy slimy. Loot:1-3 speary,Slime(tak tak tworzy go po śmierci,Zawsze) 2:Troll z głową świni H.P.:100 EXP:105 Coinwince:- Summon:350 Opis:Tworzy pigi oraz atakuje poison fieldami. Loot:Martwe ciało piga(zawsze)0-5 gów*o(rzadko)0-1 gp 3:Uzbrojona amazonka: nic o niej nie wiemy ma sie pojawić w następnym update. 4:Larwa przebita włocznia: To samo co Wasp przebity włócznią 5:Nie wiadomo co. H.P.:? EXP:? Coinvince:? Summon:? Opis:nie wiadomo co(raz spotkał ją nasz redaktor w przebraniu Larwy przebitej włoczni ale to coś ją zjadło i wiemy że się tym żywi) 6:Nowy ouffit dostępny tylko dla tych co kupili wersję specjalną tibi"Beholder attack)A ona ma sie pojawić w roku 3112. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
Życzę miłej pracy i zabawy z grafikami ![]() Ćwicz dalej @down Nie wiem jak reszta ale ja już się nie mogę doczekać. ALe radziłbym dać do Działu GRAFIKI
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 23-08-2005 o 20:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obiecuje ze nastepna porcja zdjec pojawi sie jutro (juz ja zrobilem, ale nie chce dawac az tyle na 1 dzien) i bedzie zawierala wiecej potworow i bedzie bardziej dobracowana (be da takze re-kolory czyli np. zmienianie zielonych butow na niebieskie).
Tak jak obiecalem daje te zdjecia : ![]() Ostatnio edytowany przez Chmielok - 24-08-2005 o 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Fajne ale tego speara to ten wasp ma na głowie a nie w odbycie
![]() |
![]() |
![]() |