|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() kolega mi mowil ze przeszedl rooka w 4 godziny jak to wogole mozliwe??? to ja ponad tydzien a jak ktos umie to zrobic to gdzie expuje i wogole? bo chce zalozyc nowa postac ale mi sie nie kce dlugo grac
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosto wylogowywac sie w miejscu gdzi sie summonuje kilka sforkow i wlazic chwile po 9:00 am a przedewszystkim trza wiedziec gdzie:
a) sa szkielety b) wieza waspow c)wieza orkow i d) pewna jaskinia z mnooostfenm spiderow i bugow tam sie robi 2-3 lvl w 1 h ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() może wyda się wam to dziwne, ale ja do 4lv siedze na ratach,potem do 7 lv kradne rzeczy na minosach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wejdz do tibi z rana kolo 8-9 godziny bo wtedy jest bardzo malo ludzi bo wsyscy sie klada spac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To proste zna tajną miejscuwke!!!ja tam w 4 godziny od 1 lvl doszełem do 7 mogłem do 8 ale zajmowalem sie rużnymi innymi pierdołami!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() lmao.
4 godz to dlugo ja rook przechodzilem w jakies 2 godz 30 min . jest to bardzo proste siedzisz na bug'ach pod ratami (musisz miec like )wchodzisz wybijasz all idziesz na jakies 2-3 min na raty i tak w kulko max 3 godz ![]() YOUR WERSOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() muj kolega przeszedł rook w 1,5 h.
Sam nie wiem jak to zrabił, ale jest mistrzem!!! |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie mow o kims mistrz bo rook to jest nic w porownaniu z mainem ale sa ludzie co przechodza rook w tydzien a na mainie robia w tyle samo lvl 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Master Slayer twierdzi, że potrafi przejść rook'a w 30 min. Nie wiem ile w tym prawdy, ale...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() hehe 4 godziny to dlugooo...Ja sie z kuplem zalozylem o 10zet
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() ja tez tak kce a gdzie sa bugi pod miastem???????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() idziesz do sklepu i na samym koncu jest krakta wchodzisz w nia idziesz na sam dol potem w lewo i na samym koncu mam zejscie tam sa bugi (nie polecam schodzic jak liny nie masz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Jak gralem pierwszy raz gralem 6 godzin. Zajarany poszedlem do oracle->Thais i zwiedzalem miasto spokojnie i mnie cyklop zalatwil
![]() ![]() |
![]() |
![]() |