|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Trzeba go napisac w jakims jezyku?
@edit : ekhm...wychodze z zalozenia, ze uzytkownicy internetu musza miec minimalna wiedze na temat kompow. Ale doceniam twoj dowcip ![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 22-08-2005 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() @UP: programowania... zapomniałes dodać 'programowania'... jeszcze chłopak napisze po rusku i bedzie myślał że będzie wyglądało tak jak pokazał na obrazku nr. 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Musisz zaprogramować to w jakimś języku, Tibia.org sie kłania co? czy Ty masz napewno 18 lat, czy to ściema?
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
na początek wg mnie c++ Ostatnio edytowany przez Jackal Silentdark - 22-08-2005 o 19:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wg mnie lepiej w Delphi (znaczy się w Object Pascalu).
W sumie to jednak nie ma różnicy - założenia programu są dość prymitywne. Taką samą trudność będzie stanowiło więc napisanie tego w VC++ albo w Delphi - to zależy który język lepiej znasz (jeżeli w ogóle znasz). Chyba raczej chodziło ci o to, czy w Excelu można coś takiego zrobić - niestety życie nie jest aż tak proste... ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() Gadanie w którym języku zostało napisane po obejrzeniu formy jest durne, nie ma sensu, bo nigdy nie będziesz pewny w czym zostało napisane, ja polecam Delphi, gdyż jest to język przyszłości
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Tak fajnie, polecajcie mu języki programowania, jak koleś nie ma o tym zielonego pojęcia.. Widać to po 1 poście :|
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Tak samo jak już kilka innych osób mówiło polecam Delphi. W sumie nie napisałem tam dużo, pomogłem bratu przy kilku programach (między innymi Fake Font Converter) a sam napisałem jedynie ulepszoną wersję notatnika
![]()