|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() ... to nie pisz albo zmien kraine. Z kolega organizujemy Oktoberfest, w pazdzierniku gdzies w weekend. Chcemy absycie przyszli, impreza odbedzie sie w... powiem potem, narazie beda trwaly przygotowania do Festynu. Za wstep trzeba uiszczyc oplate 20 gp. To malo ze wzgeldu ze bedzie piwa od h.ja i miesa tak samo. gdyby bylo bardzo duzy chetnych potrzebujemy jakiegos Highlvl ktory zajal by sie utrzymaniem porzadku, oczywiscie dostanie zaplate. Jak cos zapomnialem to se pozniej przypomne i napisze. kontakt ze mna: gg 1982556.
Hicks ! Hicks ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie dales mojej odpowiedzi: NIC BYM NIE DAl lol lol lol lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajny pomysl! Wampirek ty i ja damy nawet po jednej platynie jak trzeba bedzie! Bo tam bedzie pierwsze spotkanie ludzi ze Smoczej Lancy... przy pifku i miechu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2003
|
![]() Imprezka powinna sie wedlug mnie odbyc w ab bo tam jest najwiecej poolakow (chyba). Tylko ze niema tawerny zadnej bo elfy maja slabe glowy :/ Jak bedzie w venore to niejestem pewien czy tam pojde. Wkoncu mam tylko druida 15lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() hm... no to faktycznie ciezko. Ale luz. Zrobimy po ciebie wyprawe. Umowimy sie kiedy i wezme paru odemnie i pujdziemy po ciebie. Moze byc ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() jestem za! My z kumplami bardzo czesto imprezujemy na Danubii!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Fajny pomysł ale ktoś musiałby mi pomóc dostać sie do Venor bo nigdy tam nie bylem. Bo impry w Carlin na 100% nie bedzie bo nie ma nigdzie piwa do zdobycia
![]() Moge pomóc zdobyć jedzenie na impre tylko dajcie znac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Chlopaki, bardzo sie ciesze ze jestescie ZA. Impreza jest planowana w Carlin, jest juz mijescowa dobra zamowiona.
Re up. Nie boj sie, w carlinie trzeba wiedziec gdzie piwa szukac ![]() Jeszcze coś. Bede kracil oficjalny filmik z festynu. Kolega bedzie robil screeny. Beda rozne zabawy. Ogolnie kazdy musi byc najebany i to ostro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Ja mieszkam w Carlin. I znam jedno miejsce z piwem ale jest cholernie drogie. Ja sie zajme jedzeniem jak tylko serwy staną na nogi. Tylko powiedz ile tego mam zebrac i jakie to ma byc. W razie zego skontaktuj sie ze mna na gg. 3784858.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Jeszcze jedno, POTRZEBUJEMY WEBMASTERA KTORY ZROBIL BY STRONE I ZAMIESIL BY JA W NECIE. moje zadanie ograniczalo by do robienia newsow, a jak trzeba dodac jakis plik to webmaster to zrobi. Organizatorzy Octoberfest chca miec wlasna strone gdzie zamieszczali by filmy, zdjecia itd z festynu.
druga sprawa. w kolejnym octoberfescie jak sie odbedzie, cena wsetpu wzrosnie troche. z Kolegami organizatorami zdecydujemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Chlopaki jak w Carli nie mozna robic imprez! My tylko tam imprezujemy!
![]() Depformypleszer ogladal SS i to on mnie tu sciagnol! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() wiecie, oczwywiscie przydalo by sie paru ludzi do ochrony, ktos chetny ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ludzie, moze byc 4 pazdziernik ? godziny mniej wiecej wieczorne. okolo 20-21. styka ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() sahar yo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja proponuje przeprowadzic festyn w domku bk.(j/k)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Dziekuje, co za inwencja, genialne pomysly, z kolegami organizatorami zastanowimy sie nad takim razwiazniem ale tak sobie omyslalem ze zrobie tam swoje urodziny
![]() Spoko idea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() U bk shtahet miala slub, mogla by to uznac za plagiat, a ona szuka byle pretekstu zeby zabic ( dla niewtajemniczonych shtahet 100+lvl ). Moglo by byc goraco
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema Sahar! pewnie ze ogladalem SS prawie wszystkie screeny a jest ich tam duzo!. Impreza oktoberfest musi jednak przebic imprezy z SS
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() OK git, to zagadaj do mnie na gg: 1982556 , zawsez sie jakos dogadamy, Zapraszam Wszystkich polakow ale zebym nie musial potem pod dom odprowadzac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok juz puscilem mgs. Mam nadzieje ze pare osob przyjdzie. Napewno odemnie przyjdzie cala Smocza Lanca. Chyba ze ktos strasznie nie bedzie chcial przyjsc... A potem trzeba wrocic :/ Luz... my se poradzimy. A jeszcze z saharem pujdziemy to juz wogole git bedzie. Pozdrawiam!
|
![]() |
![]() |