|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Expiłem wczoraj w katedrze aż tu nagle wyszło mi z gry.Myślałem że hack,a tu acc banished na 7 dni.Po 4 minutach zalogowałem sie
![]() 20:27 GM Dazetih Berylia: Please accept my apologies 20:27 Kajn: thank you 20:28 Kajn: ok 20:28 GM Dazetih Berylia: Yes, I removed it 20:28 GM Dazetih Berylia: It doesn't exist anymore 20:28 GM Dazetih Berylia: I was trying to ban another player but missclicked. That happens, sadly 20:28 Kajn: ok j know 20:28 GM Dazetih Berylia: so, I removed your ban 20:28 GM Dazetih Berylia: and you can enjoy playing again 20:29 Kajn: uff thx 20:29 GM Dazetih Berylia: sorry again ^^ 20:29 Kajn: np np 20:30 GM Dazetih Berylia: can I make you happy with a nice screenshot together with a GM? 20:30 GM Dazetih Berylia: "The GM Who Missclicked On Me" 20:31 GM Dazetih Berylia: I have to log off. Sorry again! 20:31 Kajn: k bye Niestety fotki nie mam bo szybko sie lognął ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() hehe, wydaje mi sie ze pomylil sie i chcial ci wynagrodzic zebys zrobil se screena pamiatkowego albo cos ^^ Nie rzucam angielskim na prawo i lewo ale z tego tak wynika ^^
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() No to faaaajnie miales ^^.
Ja jeszcze nie widzialem GMa na Selenie ani razu, ale to co ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie wiem co fajnego jest w fotce z gm'em
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() Szkoda , że poszedł ale mógłbyś powiedzieć mu żeby zrobił <szmejl>
jaja by były xD albo <poland power !!> xD
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() GM w axcji ^^ jaki ferwor walki ;d poczuł power nie panował nad emocjami i clickał na każdego kto na Battlu ;d pewnei chciał wejść na CS'a ale mu sie pomyliły ikonki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Ja bym powiedział
"Magic longsword or i say it to your boss" -buahahah ![]() |
![]() |