|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() Czesc mam pytanie jezeli kupoje PACCa za kase tibijska od nieznanego kolesia,
i on mowi tak najpierw ja zakladam za PACCa kase jak PACC dojdzie dopiero dajesz mi kase. I mam takie pytanie czy sprzedajacy tak PACC moze kogos wyrolowac (oszukac), I jakie sa sposoby zeby nie dac sie oszukac czy wogule sa takie sposoby? Slyszalem ze sprzedajacy moze zaplacic za PACCa tu mu zaplacisz a on moze wycofac kase a ty masz bana czy to prawda i czy mozna sie jakos zabespieczyc zeby nie bylo takich sytuacji. A i plz nie mowcie zebym lepiej sobie kupi PACCa legal bo mi na pewno na to nie dadzo rozice kasy a w tibi zarobilem na UHach troche kasy cya all |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Kupowanie Pacca za tibijską kasę jest nielegalne. Nigdy nie będziesz pewny, czy nie wycofa kasy po tym jak zapłacisz. Bana za invalid payment dostajesz na bardzo długo. Najbezpieczniej kupić samemu, albo przez specjalistów. Na przykład tego
Pamiętaj: Nigdy nie kupuj pacca za tibijską kasę.
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Dodatkowo, jezeli koles juz ci kupi PACC'a, ty go zaakcpetujesz, to moze on w ciągu 2 tygodni wycofać tranzakcję. Otrzymujesz wtedy bana, za "invalid paytment" na czas nie określony. By go odblokować naleynp: Gorillaz - Last Living Souls "Demon Days" zaopatrzyć się w pacca lecz NIE OTRZYMUJESZ GO! Wtedy kasa to tylko odblokowanie konta.
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Niegrający
Imię: Eternal Baal
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Cytuj:
![]() czyli to jest placenie za nie dostarczona//wykonana usluge tak ? (placisz za PACC ale PACC nie dostajesz >> zwykle oszustwo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() A po jakim czasie ten co wplacil kase moze wycofac ta kase?
ktos tu napisalem ze mozna wycofac do 2 godzin czy to prawda? |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)
|
![]() Cytuj:
Kupowanie pacca za kase tibijska jest legalne. Oczywiscie ryzykowne, jednak legalne. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... ej , to kto chce se może komu kolwiek niby kupić paca a potem cofnąć kase a nieświadoma ofiara dostaje banana :/ ...
|
![]() |
![]() |
#11 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
I zakup pacc za tibijską kasę jak już wcześniej powiedziano jest nielegalny. Koniec dyskusji. |
|
![]() |